28 / 03 / 2024

Rönesans Gayrimenkul Sermaye arttırımı yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Sermaye arttırımı yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Sermaye arttırımı yaptı.



Rönesans Gayrimenkul Yatırım  A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Sermaye arttırımı yaptı.


Rönesans Gayrimenkul Yatırım  A.Ş.tarafından yapılan açıklama şöyle;


GIC Real Estate Pte. Ltd.'nin dolaylı hakimiyeti altında bir şirket olan Euro Efes S.a.r.l'nin, şirketimiz nezdinde,  250 milyon Euro  tutarında yapılacak sermaye artırımı  karşılığında çıkarılacak olan payları edinmek suretiyle %  21.44 oranında pay sahibi haline gelmesini öngören İştirak ve Hissedarlık Sözleşmesi,  27.10.2014 tarihinde,  şirketimiz, şirketimizin pay sahipleri Rönesans Emlak Geliştirme Holding A.Ş., Murat Özgümüş ve Kamil Yanıkömeroğlu, hakim şirketimiz Rönesans Holding A.Ş. ve  GIC Real Estate Pte Ltd.'nin dolaylı hakimiyeti altında bir şirket olan Euro Efes S.a.r.l. arasında imzalanmıştır.  Euro Efes S.a.r.l.'nin şirketimiz nezdinde yukarıda belirtilen oranda pay sahibi haline gelmesi,   İştirak ve Hissedarlık Sözleşmesi'nde öngörülen koşulların ve  ön şartların taraflarca yerine getirilmesi ve yasal onayların alınmasının ardından gerçekleşecektir.



Geri Dön