27 / 04 / 2024

Rönesans Gayrimenkul'den 5 yılda 16 AVM

Rönesans Gayrimenkul'den 5 yılda 16 AVM

Rönesans Holding bünyesindeki Rönesans Gayrimenkul AŞ'nin 5 yıl içinde değişik kentlerde 16 AVM daha kuracağı belirtildi



Rönesans alışveriş merkezleri proje müdürü Ahmet Sarı, AVM konusunda ihtisaslaştıklarını belirterek, holding olarak dünyada Türk müteahhitleri arasında ilk 3 inşaat firmasından biri olduklarını söyledi. Türkiye'de yatırımlarını sürdürdüklerini, İstanbul ve Ankara'da `Optimum', Gaziantep'te `Sanko Park', Malatya'da `Malatya Park' AVM'lerinin yapımını gerçekleştirdiklerini belirten Sarı, 5 yıl içinde değişik kentlerde 16 AVM daha kuracaklarını, alışveriş merkezi zincirini Anadolu'da yaygınlaştıracaklarını söyledi. Sarı, İstanbul,  Adana  ve İzmir'deki AVM inşaatlarının devam ettiğini, arsaları hazır olan 13 merkezin de proje aşamasında olduğunu ifade etti. Proje Müdürü Sarı, Adana'da inşaatı devam eden Optimum'un 140 bin metrekare inşaat alanına sahipolduğunu belirtti.

ADANA OPTİMUM 2011'DE AÇILIYOR 

Sarı, ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek özellikte olacak ve yaklaşık iki bin kişiye doğrudan istihdam sağlayacak alışveriş merkezinde, mağazalar ve sosyal amaçlı merkezlerin yanı sıra 10 salonlu sinema, 5 banka şubesi bulunacağını, 2 bin 100 araçlık otopark bulunacağını belirtti. Sarı, arsa bedeli hariç 101 milyon Euro'ya mal olacak Adana Optimum'un 2011'in nisan ayında hizmete gireceğini sözlerine ekledi.
Star


Geri Dön