19 / 04 / 2024

Rönesans Holding İnsana Saygı Ödülü aldı!

Rönesans Holding İnsana Saygı Ödülü aldı!

İnsan kaynaklan platformu Kariyer.net' in ana sponsorluğunda düzenlenen 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında düzenlenen törende, İnsana Saygı Ödülleri'nin 2014 yılı sahipleri belli oldu.



İnsan Kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyuyla paylaşmak amacıyla bu yıl 14'üncüsü düzenlenen törende farklı sektörlerden firmalar ödüllerini aldı. Rönesans Holding gecede üç ödülün sahibi oldu. 2014 yılında 1308 kişi istihdam ederek "Anadolu'da En Çok İstihdam Yaratan Firma" ve 225 bin 177 başvuru sayısıyla "Anadolu'da En Çok Başvuru Alan Firma" ödüllerini almaya hak kazandı. Rönesans, bu ödüllerin yanı sıra; insan odaklı duruş sergileyerek "İnsana Saygı" ödülünü de aldı. Rönesans Holding CEO'su Levent Doruk, bir yılda aldıkları 225 bin 177 aday iş başvurusunun önemine değinerek, "Son 5 yıldır en çok başvuru alan firma ödülünü alıyoruz. 


Bu yılda üç ödül almanın gururunu yaşıyoruz" dedi. Rönesans Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Müge Bıçakçı ise her bir aday başvurusunu titizlikle incelerken hepsine birer potansiyel çalışan gözüyle baktıklarını belirtti. Tüm aday başvurularının kendileri için çok değerli olduğunu anlatan Bıçakçı, "Adayların başvurularına 5. gün içerisinde dönüyoruz ve yüzde 99.46 oranında adaya özel geri bildirim yapıyoruz" diye konuştu. 


Gecede, insana Saygı Ödülü kriterlerini yerine getiren firmaların yanı sıra "En İyi Tasarımlı İş İlanı" ile "En Beğenilen" "En çok Başvuru Alan" ve "En Çok İstihdam Yaratan" İstanbul ve Anadolu firmaları da ödüllendirildi. 


Gayrimenkul geliştirme yatırımlarıyla öne çıktı Erman Ilıcak tarafından 1993 yılında St. Petersburg''da kurulan ve Türkiye'de gayrimenkul geliştirme yatırımlarıyla öne çıkan Rönesans Holding, 18 farklı ülkede ana müteahhit ve yatırımcı olarak hizmet veriyor. İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji ve sağlık ana dallarında faaliyet gösteren holding, dünyanın en büyük müteahhitlik şirketleri arasında 53'üncü sırada yer alıyor. 


Rönesans Holding bugün 37 bin çalışanı ile alışveriş merkezleri, ofisler, oteller, konutlar, karma yapılar, ağır sanayi tesisleri, altyapı projeleri, imalat sanayii tesisleri, devlet binaları, sağlık kompleksleri ve enerji santralleri inşa ediyor. Rönesans Holding'in aktif büyüklüğü 12 milyar TL seviyesinde bulunuyor. 


Dünya


Geri Dön