19 / 04 / 2024

Rönesans İnşaat, Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9'luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma ile şirketin en büyük hissedarı oldu.



Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9'luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma ile 1877 yılında kurulan genel bina, ulaşım ve altyapı projelerine imza atan şirketin en büyük hissedarı oldu. Ballast Nedam NV'nin halka açık hisselerinden %19,9'unu 6 milyon euro karşılığında satın alan Rönesans, geri kalan miktar için de çağrı yapmayı planladığını duyurdu. Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman )AM'IN EN 


BÜYÜK HİSSEDARI OLDU 

Ilıcak Ballast Nedam NV'nin mühendislik ve özel inşaat yöntemleri açısından kanıtlanmış gücüne ve bunları uluslararası pazarlarda rekabetçi bir şekilde kullanma potansiyeline inandıklarını belirtti. Ilıcak "Bu sayede Ballast Nedam NV operasyonlarını çeşitlendirebilecek, operasyonel performans hedeflerine erişebilecek ve marka, kimlik ve değerlerinin önemli bir parçası olan kaliteye odağını koruyarak nakit pozisyonunu güçlendirecektir" dedi. 


Dünya


Geri Dön