24 / 04 / 2024

Rönesans İnşaat Holding altyapı yatırımları için hazırlanıyor!

Rönesans İnşaat Holding altyapı yatırımları için hazırlanıyor!

Şimdiye kadar altyapı ve metro ihalelerine hazır olmadıkları için girmediklerini belirten Erman Ilıcak, "Altyapı ile ilgili Almanya, Avusturya ve İsviçre'de yeni şirket bakıyoruz, o alanda var olacağız" şeklinde konuştu...



Türkiye'de 11 AVM'siyle lider Rönesans İnşaat Holding, Şanlıurfa'da açtığı Piazza alışveriş merkezinden sonra yeni projeler için arsa aramayı sürdürüyor. Şanlıurfa açılışında görüştüğümüz Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, başta Rusya'da devam eden projelerinin yanı sıra yeni yatırım alanlan için adımlar atıyor. Şimdiye kadar altyapı ve metro ihalelerine hazır olmadıkları için girmediklerini belirten Ilıcak, AVM projelerinin yanı sıra bu alanda da hazırlandıklarını vurguladı. İsviçre'nin ünlü Gotthard Base Tünelini yapan ve dünyanın en büyük tünel şirketi kabul edilen Alpine'i aldıklarını açıklayan Erman Ilıcak, "Altyapı ile ilgili Almanya, Avusturya ve İsviçre'de yeni şirket bakıyoruz, o alanda var olacağız" dedi.

 

HER SENE 3 AVM 


İstanbul'un AVM açısından hala dünyanın en cazip şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Ilıcak, açtıklan AVM'lerde, yüzde 25 yerel marka olmasına dikkat ettiklerini de belirtti. Her sene Rusya'da 1, Türkiye'de 2 AVM açacaklannı söyleyen Ilıcak, "Rusya'daki özel şirketler arasında da 78. sıradayız. 

En son Moskova'da çok konuşulacak olan işadamı Abromovitz için bir döner formda 52 katlı kule yapıyoruz" dedi.



Yeni Şafak


Geri Dön