26 / 04 / 2024

Rönesans İnşaat ofis projesi, Rönesans Mecidiyeköy için düğmeye bastı!

Rönesans İnşaat ofis projesi, Rönesans Mecidiyeköy için düğmeye bastı!

Rönesans İnşaat, Mecidiyeköy'deki yeni ofis projesi Rönesans Mecidiyeköy'ün inşaatına başladı. Projede toplam 12 bin metrekare kiralanabilir ofis alanı bulunuyor. Rönesans Mecidiyeköy ofisleri, Propin Property Investment Consultancy tarafından kiralanıyor



Rönesans İnşaat, İstanbul ulaşım ağının merkezi Mecidiyeköyde yeni ofis projesi Rönesans Mecidiyeköy'ün inşaatına başladı.

Rönesans Mecidiyeköy, İstanbulun en merkezi noktalarından biri Mecidiyeköyde konumlandırılıyor. Proje, özel araçla ve toplu taşımayla kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alıyor. Kullanıcıların ve günlük ziyaretçilerin sayısı öngörülerek planlanan otopark, park sorununu ortadan kaldırıyor. Teknolojik altyapı, modern mimari ve kullanıcıların konforu için düşünülmüş her türlü ayrıntı ile Rönesans Mecidiyeköy, ideal bir çalışma ortamı sunuyor.

Toplam 12 bin metrekare kiralanabilir ofis alanı bulunan Rönesans Mecidiyeköyde kat alanları yaklaşık 609 metrekare - 2.546 metrekare arasında değişiyor. 2012 üçüncü çeyrekte tamamlanacak projenin pazarlaması tek yetkili olarak PROPIN Property Investment Consultancy tarafından yapılıyor.


Geri Dön