26 / 04 / 2024

Rönesans İnşaat'a Amerikalı öğrencilerden ziyaret!

Rönesans İnşaat'a Amerikalı öğrencilerden ziyaret!

University Of California'da MBA yapan 30 kişilik öğrenci, Rönesans İnşaat Grubu'nu ve projelerini tanımak amacıyla İstanbul'a geldi



Rönesans Gayrimenkul ve Yatırım CEO'su Zafer Baysal tarafından karşılanan öğrencilere öncelikle bugüne kadar gerçekleştirilen ve henüz yapım aşamasında olan yurtiçi ve yurtdışında projeleri  ve tüm Rönesans yatırımları hakkında genel bir bilgilendirme sunumu yapıldı.

Rönesans İnşaat Grubu'na bağlı İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'ni ve 22 Nisan 2010'da açılacak olan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'ni gezen öğrenciler; Rönesans İnşaat Grubu projeleri hakkında aldıkları bilgiler doğrultusunda gördüklerinden son derece memnun kalarak ziyaretlerini tamamladılar.

RÖNESANS İNŞAAT GRUBU HAKKINDA;

Rönesans İnşaat Grubu, Erman Ilıcak tarafından 1994 yılında Rusya'nın, St. Petersburg şehrinde kurulmuştur. St. Petersburg'da, beş kişilik bir ekiple çalışmaya başlayan Rönesans İnşaat çalışmalarını her yeni sözleşme ile birlikte performans artırarak gerçekleştirmiştir.
 
Rönesans İnşaat Grubu, bugün genel müteahhit ve öz sermaye yatırımcısı olarak, dünya çapında 7 farklı ülkede büyük alışveriş merkezleri, hava alanları, fabrikalar, çimento fabrikaları, iş yerleri, oteller, denizcilikle ilgili tesisler ve hidro elektrik santraller inşa etmektedir.

Rönesans İnşaat Grubu; Türkiye'nin 5. en büyük uluslar arası müteahhidi ve dünyanın 86. en büyük uluslar arası müteahhidi olarak dünyanın en hızlı sanayileşen ülkelerine odaklanan bir kuruluştur. Rönesans İnşaat Grubu, Türkiye dışında Rusya, Türkmenistan, Libya, Suudi Arabistan, Katar ve Ukrayna'da da yatırımlarına devam etmektedir.


Tamamlanan bazı projeler;

Ankara Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

Gaziantep Sirehan Alışveriş Merkezi

Gaziantep SankoPark Alışveriş Merkezi

Malatya Alışveriş  Merkezi

İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi (22 Nisan 2010 açılış)

Devam eden projelerden bazıları;

Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

İzmir Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

Silivri Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

Antalya Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

 


Geri Dön