24 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye Kartal ödemeleri!

Rönesans Sayfiye Kartal ödemeleri!

Firma: Rönesans Konut

Proje: Sayfiye Evleri

Teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek olan Rönesans Sayfiye Evleri Rönesans Konut imzası ile inşa ediliyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor. İşte Rönesans Sayfiye Kartal ödemeleri...



Rönesans Sayfiye Kartal ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile yapılabiliyor. Proje İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor.


Satış süreci devam eden Rönesans Sayfiye Konutları 14 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede yer alan konutların alanları 79 metrekareden başlıyor, 163 metrekareye kadar ulaşıyor.


Kartal Rönesans Sayfiye 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Proje 3 blok halinde tasarlandı.


Toplam 276 adet daireye yer verilen Rönesans Sayfiye'de 1+1 evler 273 bin TL, 2+1 evler 420 bin TL, 3+1 evler ise 575 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Rönesans Sayfiye çardaklar, yürüyüş alanları, fitness, yoga, koşu parkurları pilates odaları, çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sauna, sinema salonu gibi sosyal olanaklara sahip.


Rönesans Sayfiye Kartal ödemeleri Garanti Bankası'nın 120 ay vadeli kredi imkanı ile yapıldığında, banka kredisinin 6 taksiti hediye ediliyor. Proje Rönesans Konut imzası taşıyor.


Rönesans Sayfiye iletişim

Telefon: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön