20 / 04 / 2024

Rönesans Tower için yapı ruhsatı alındı! 2012 yılında satışa çıkacak!

Rönesans Tower için yapı ruhsatı alındı! 2012 yılında satışa çıkacak!

Rönesans GYO tarafından Ataşehir'de konumlandırılan Rönesans Tower projesi için yapı ruhsatı alındı. Projede yer alan ofislerin fiyatları henüz belli değil proje 2012 yılı içerisinde satışa çıkacak...



Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Rönesans Tower ofis projesi için Yapı Ruhsatı alındı. İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy mahallesi, Hal-Ataşehir yolu, 222 pafta, 2866 ada, 2 No'lu parselde geliştirilecek olan Rönesans Tower Ofis projesi toplam 13 bin 810 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

A sınıfı ofis projesi olan projede yer alan ofislerin alanları ve fiyatları henüz belli değil ancak proje 2012 yılı içerisinde satışa çıkacak. Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının önemli merkezi iş alanlarından Kozyatağı bölgesinde E-5 otoyolu ve E-5 - TEM bağlantı yollarının kesiştiği stratejik bir noktada yer alıyor.

TEM Bağlantı yolundan yüksek görünürlüğe sahip gayrimenkul, konumu itibariyle yüksek erişilebilirlik ve reklam kabiliyetine sahip. Ayrıca yapılmakta olan Kadıköy-Kartal metro hattına da yakın konumda bulunuyor.

Bölgenin önemli yapılarından biri olan Marriot Asia Oteli'nin hemen yanında yer alan gayrimenkulün yakın çevresinde nitelikli ofis binaları, alışveriş merkezleri ve üst gelir grubunun yaşadığı lüks konutlar yer alıyor.

 

http://www.rgy.com.tr/portfoy/proje_detay.aspxPID=11

Tel:(212) 241 0603
Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön