26 / 04 / 2024

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin'i seçti!

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin'i seçti!

Daikin'den yapılan açıklamaya göre, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Rönesans Tower projesinde iklimlendirme çözüm ortağı olarak Daikin'i seçti. İşte projede tercih edilen sistemler...



"Rönesans Tower" projesinin iklimlendirmesinde Daikin-McQuay sistemleri tercih edildi.


Daikin'den yapılan açıklamaya göre, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Rönesans Tower projesinde iklimlendirme çözüm ortağı olarak Daikin'i seçti.


Projede kullanılan Daikin-McQuay soğutma grupları, 5 kilovat ile 9 bin kilovat aralığında çözüm imkanı sunuyor. A Enerji sınıfı su soğutmalı serisi olan R134A soğutucu gazlı 2 adet 2 bin 825 kilovatlık DWSC serisi santrifüj soğutma grubunun kullanıldığı Rönesans Tower'da, ayrıca bin 84 kilovatlık PFS (EWWD) serisi vidalı soğutma gruplarına yer verildi.


EUROVENT ve AHRI sertifikalı oransal kontrollü ve bağımsız soğutman devresine sahip Daikin-McQuay soğutma grupları, uzun çalışma periyotlarında sorunsuz çalışma performanslarına sahip olmaları ile tanınıyor.


Daikin-McQuay vidalı gruplarda kullanılan tek vida teknolojisi ise gereğinden fazla rulman kullanmadan, doğal olarak dengelenmiş kompresör yapısı ile sağlanan yüksek verim, uzun ömür ve düşük ses seviyesi sağlıyor.


AA


Geri Dön