19 / 03 / 2024

Rönesans'ın İstanbul'daki ilk konut projesi Rönesans Sayfiye satışa çıktı!

Rönesans'ın İstanbul'daki ilk konut projesi Rönesans Sayfiye satışa çıktı!

Rönesans alışveriş merkezleri, ofisler ve karma yapılarla bugüne kadar ticari gayrimenkul sektöründe geliştirdiği tecrübesini konut sektörüne taşıyor. Şirket, İstanbul'daki ilk konut projesi olan 'Sayfiye'yi Kartal'da hayata geçiriyor...




Rönesans, ticari gayrimenkulden sonra konutta da büyüyecek. Şirket, İstanbul'daki ilk konut projesi olan 'Sayfiye'yi Kartal'da hayata geçiriyor.


Rönesans alışveriş merkezleri, ofisler ve karma yapılarla bugüne kadar ticari gayrimenkul sektöründe geliştirdiği tecrübesini konut sektörüne taşıyor. Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut, İstanbul’daki ilk projesi 'Sayfiye'yi, Anadolu yakasında Kartal’da inşa ediyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak, 2013 yıl sonu itibarıyla aktif büyüklüklerinin 7 milyar TL’ye ulaştığını söyledi. Ilıcak, “Rusya portföyümüzle birlikte tamamlanmış ve devam etmekte olan konut projelerimizin toplam değeri  1.5 milyar dolara ulaştı” ifadelerini kullandı. 


75 MİLYON DOLARLIK YATIRIM


Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesini Kartal’da hayata geçirdiklerini belirten Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer de, şunları söyledi: “Kartal, şehrin gelişen bir bölgesi olarak değerini her geçen gün artırıyor. Biz de İstanbul’un eski sayfiyesinde, Aydos Ormanı’nın yanı başında, Adalar manzarasına sahip 'Sayfiye' projemizle farklı bir imza atıyoruz. Projenin yatırım tutarı 75 milyon dolar."


BİR TARAFI ORMAN BİR TARAFI DENİZ


İsteyenlere orman, isteyenlere deniz manzarası sunduklarını belirten Dinçer, Sayfiye’nin birbiriyle bütünleşik 3 blok olmak üzere 276 konuttan oluştuğunu söyledi. Sayfiye’de, 1+1’den 3+1’e kadar 68 ila 186 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor.


EN UCUZ DAİRE 185 BİN LİRA


DAİRELERİN ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL’den başlıyor. Toplam fiyatları ise 1+1’ler 185 bin TL’den başlarken, 3+1’lerin ise maksimum satış fiyatı 595 bin lira olacak. 



Akşam


Geri Dön