19 / 04 / 2024

Rose Berriy Esenyurt'ta açıldı!

Rose Berriy Esenyurt'ta açıldı!

Uzun yıllar yeşil sahalarda aynı takımda forma giyen ve Tepecikspor forması altında birçok kez şampiyonluklar yaşayan Gökhan Çavuş ile Recep Onur Çelik’in yolu bu kez iş hayatında ROSE Berriy’de kesişti.



Esenyurt ’ta Rose Berry Restoran-Pastane ile yeşil sahalardan sonra damak tadına da hitap eden Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik ikilisinin ortak açtıkları işyerinin açılış kurdelesini Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu kesti. 


Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, As Başkan Eray Yıldız, Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen, teknik heyet ve sporcular katılım sağladı. Davetlileri ve açılışa katılanları ağırlayan Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik misafirlerle tek tek ilgilenerek ikramlarda bulundular. Davetliler, yeni ortaklara hayırlı olsun temennisinde bulundular.


Süleymanoğlu; Spor Camiası burada olacak

Açılış kurdelesini kesen, sporculara ilgi ve alaka gösteren Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, yeni ortaklara hayırlı olsun dileklerini iletti. Gökhan Çavuş ve Recep Onur’un sahalarda göze hoş gelen futbollarından sonra ziyaretçilerin damak tadına hizmet edeceklerini, yeni işyerlerinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, spor camiasının bundan sonraki adreslerinden birinin de Rose Berry olacağını söyledi. Açılış kurdelesini kesen Süleymanoğlu, “Spor camiası bundan böyle damak tadını bu güzel mekânda bulacaktır. Tepecikspor’da uzun yıllar birlikte forma giydikleri camiaya hizmet ettikten sonra şimdiki hizmetlerini ortak açtıkları Rose Berry Restaurant-Pastanesinde sürdüreceklerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Esenyurt İlçemizde açtıkları yeni işyerlerinde bu iki sporcu kardeşime Allah kolaylıklar versin. Bizde fırsat buldukça bu güzel mekân uğrak yerimiz olacaktır. Yeni işyerlerinde Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik kardeşlerime başarılar diliyor, futbolda olduğu gibi yeni açmış oldukları işyerlerinde başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. 


Takım arkadaşları yalnız bırakmadı


Esenyurt ‘ta Rose Berry Restoran-Pastane işletmeciliği patronluğuna soyunan Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik ikilisini, işyeri açılışında eski ve yeni takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik, büyük bir katılımla gerçekleşen açılışta hazır bulunan Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu’na, Tepecikspor yönetimine, teknik kadrosuna, kulüp personeline, eski ve yeni takım arkadaşlarına bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve açılışa katılarak kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür ettiklerini dile getirdiler. İki ortak, bu işyerinin spor camiasıyla birlikte Esenyurt halkına en iyi hizmeti vereceğini, bunun için titizlikle, hijyenik bir ortamda tüm ürünlerini sağlıklı bir şekilde müşterilerine sunacaklarını ifade ettiler.


Geri Dön