25 / 04 / 2024

Rotamavi Kartal satışta! Fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

Rotamavi Kartal satışta! Fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

Kartal'ın en gözde noktasında, kesintisiz deniz manzaralı bir konumda yükselen Rotamavi'de lansman dönemine özel olarak 239 bin TL'den başlayan peşin satış fiyatlarıyla satışa sunuldu.



Cumhuriyetin ilk yıllarında ticaret ile başlayan ve girişimci bir aile olan Kalsın Ailesi, günümüzde de gayrimenkul, proje geliştirme ve inşaat, proje müşavirliği, makine ve enerji sektörlerinde faaliyet gösterirken APG İnşaat Yatırım ile de markalı konut sektörüne hızlı bir giriş yaptı.


İnşaat sektöründe bugüne dek onlarca başarılı projeye imzasını atan Arkon İnşaat'ın sahibi Murat Kalsın, Ferhat Kalsın ve Serhat Kalsın'ın girişimiyle kurulan APG inşaat Yatırım, Rotamavi projesiyle bölgenin en gözde projelerinden birine imzasını atıyor.


Tüketici ihtiyaçlarına yönelik yüksek standartlarda konforlu bir yaşam hedefleyen firma, Rotamavi projesiyle konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.


KARTAL’IN YENİ SEMBOLÜ ROTAMAVİ

Kartal'ın en hareketli noktasında yükselen proje, APG inşaat Yatırım'ın 120 milyon TL'lik yatırımıyla hayata geçiyor.


Rotamavi projesi, kesintisiz deniz ve adalar manzarası ve E-5 Otoyolu'nun yakınında ve TEM -Şamandıra Kartal bağlantı yolu üzerindeki konumu ile bölgenin en değerli noktasında yer alıyor.


İstanbul, Anadolu Yakası'nın yeni iş ve yaşam merkezi haline gelen Kartal'ın son projesi Rotamavi'de lansman dönemine özel ayrıcalıklar sunuluyor.


239 BİN TL’DEN BAŞLAYAN LÜKS DAİRELER

Estetik mimarisiyle bölgede öne çıkan Rotamavi'de 188 konut ve 5 ticari ünite yer alıyor.


Projede dairelerin peşin fiyatları lansman dönemine özel olarak 239 bin TL'den başlarken, Kartal bölgesine ve proje donatılarına kıyasla fiyatlar son derece ekonomik seviyelerde tutuluyor.


Rotamavi Kartal satışta! Fiyatlar 239 bin TL den başlıyor!


TAMAMI DENİZ MANZARARLI VE GÜNEY CEPHELİ DAİRELER

Kesintisiz deniz ve adalar manzarasına hakim bir noktada konumlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan 4 tip daire seçeneği sunulurken, bahçeli büyük teraslı daireler ile özel loft daireler de yer alıyor. Rotamavi maksimum kullanılabilirlik sağlayan, tamamı güney cepheli daire seçenekleriyle de konut projelerinden ayrışıyor.


Tüm dairelerin deniz manzarasına cepheli olduğu projede 1+1'ler 62 ile 80 metrekare, 2+lier 90 ile 123 metrekare arasında değişirken, 3+1'ler 153 metrekare ve 4+1'ler 280 metrekare büyüklüklere sahip. 1+1 loft daireler 115 metrekare, 2+1 loft daireler 143 ile 158 metrekare, 3+1 loft daireler 278 ile 347 metrekare ve 4+1 loft daire ise 280 metrekare büyüklüğünde.


ALTERNATİFLİ ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR

Cazip ödeme planlan da sunulan projede 36 ay vadeye faizsiz taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Devlet desteğiyle başlatılan tarihi kampanyayı kendi girişimleriyle Rotamavi projesinde de uygulayan APG İnşaat Yatırım, 120 aya kadar %0,70 faiz oranıyla kredilendirme fırsatı sunuyor. Rotamavi projesi %1 KDV ayrıcalığıyla da lansman fiyatındaki büyük fırsata önemli bir avantaj daha ekliyor.


Teslimlerin hızlı bir şekilde yapılacağı projenin tamamında yaşam 2017'nin Eylül'ünde başlayacak.



Tel: 444 28 78

Web: www.rotamavi.com



Haber Anadolu Ajansı'nda şöyle yer aldı


APG İnşaat Yatırım İcra Kurulu Başkanı Murat Kalsın, yabancıya konut satış rakamının artırılması gerektiğini belirterek, "Yabancıya satış döviz getiriyor. Bu yüzden ihracat sayılması hususunda sektörümüzün talebi var. Hükümet nezdinden birtakım reformlar yapılırsa satışlar artacaktır" dedi.


APG İnşaat Yatırım tarafından 120 milyon liralık yatırımla Kartal'da hayata geçirilen 188 konutluk "Rotamavi" projesi tanıtıldı.


Four Seasons Hotel'de düzenlenen tanıtım etkinliğinde konuşan Kalsın, kesintisiz deniz ve adalar manzarasına sahip projenin E-5 Otoyolu'nun yakınında ve TEM-Samandıra Kartal bağlantı yolu üzerindeki konumu ile bölgenin en değerli noktasında yer aldığını söyledi.


Projenin bölgede estetik mimarisiyle öne çıktığını dile getiren Kalsın, Rotamavi'de 188 konut ve 5 ticari ünite yer aldığını, konutların metrekaresinin 3 bin 400 lira ile 4 bin lira arasında değiştiğini bildirdi.


Kalsın, projede dairelerin peşin fiyatlarının lansman dönemine özel 239 bin liradan başladığı bilgisini verirken, dairelerin 2017 Eylül'de teslim edileceğini, bir yılda yüzde 30'luk değer artışı beklediklerini anlattı.


Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan 4 tip daire seçeneği sunulduğunu aktaran Kalsın, tüm dairelerin denizi gördüğünü söyledi.


Kalsın, müşteriye cazip ödeme planları sunduklarını kaydederek, "36 ay vadeye faizsiz taksitlendirme imkanı veriyoruz. Ayrıca tarihi konut kampanyasına da dahil olduk. 120 aya kadar yüzde 0,70 faiz oranıyla kredilendirme fırsatı sunuyoruz" dedi.


Ön talep toplamaya başladıkları bilgisini veren Kalsın, şu ana kadar kısa süre içerisinde konutların yüzde 10'unun satıldığını, avantajlı fiyatların kısa süre daha devam edeceğini ifade etti.


"Nitelikli konuta talep devam ediyor"


Kalsın, Kartal bölgesinde konut projelerinin yoğun olduğunun hatırlatılması üzerine, bölgede çok sayıda projenin devam ettiğini söyledi.


Piyasada nitelikli konuta olan talebin devam ettiğini dile getiren Kalsın, Türkiye genelinde ve İstanbul'un bazı bölgelerinde ciddi bir yenilenme çalışması olduğunu aktardı.


Kalsın, "Kartal da gelişmekte olan bir bölge. Merkezi ilçeler gibi çok yoğun ve tarihi bölgelerin bulunduğu bir ilçe değil. Bu yüzden buranın yapılaşma imkanı hızlı ve pratik. Belediyemiz de çok yardımcı oluyor. Projemiz tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.


Türkiye'de bu yılın 8 ayında ilk defa satılan konut sayısının 383 binin üzerinde olduğunu, bunların yüzde 18'ine denk gelen 69 bin 146 adedinin İstanbul'da satıldığını anlatan Kalsın, sıfır ve markalı konuta yönelik talebin sürdüğünün buradan da anlaşıldığını bildirdi.


"Yabancılara satış ihracat sayılmalı"


Kalsın, yılın ilk 8 ayında yabancılara Türkiye genelinde 11 bin 934 konut satıldığını belirterek, bunların yüzde 32,5'una denk gelen 3 bin 884'ünün İstanbul'da satışının gerçekleştiği bilgisini verdi.


Yabancılara satışın tüm sıkıntılara rağmen istenilen düzeyde olmasa da güzel gittiğini dile getiren Kalsın, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Birçok ülke istihbaratlarından kaynaklı ülkemizle ilgili bir algı operasyonu var. Tam tersi atağa geçecek şekilde bir PR çalışması yapılmalı. Bu noktada biz özel sektör olarak üzerimize düşeni yapacağız. Hükümetimiz iş dünyası ile birlikte yurt dışında bütün ülkelere ziyaretler gerçekleştirerek doğruları anlatıyor ve Türkiye'nin güvenilir bir liman olduğunu belirtiyorlar. Bu yeterli değil. Uluslararası PR şirketleri ile belki de yerel şirketlerle iş birliği içinde bir algı oluşturmalıyız ve Türkiye'nin olumlu imajı için ciddi bir çalışma yapmalıyız."


Kalsın, halklar nezdinde Türkiye'ye yoğun bir teveccüh olduğunu İslam dünyasında, Körfez bölgesinde hatta Avrupa'da haklar nezdinde ülkenin itibarının olumlu olduğunu anlattı.


Yabancılara satışın artırılması için teşvik verilmesi gerektiğini vurgulayan Kalsın, sözlerini şöyle tamamladı:


"Yabancıya satış döviz getiriyor. Bu yüzden ihracat sayılması hususunda sektörümüzün talebi var. Birtakım ülkelerde bankacılık işlemleri noktasında sıkıntı yaşıyoruz İran gibi, Orta Doğu'daki bazı ülkeler gibi. Buralardan yatırımcılar kendi ülkelerindeki istikrarsızlık dolayısıyla buraya gelmek ve yatırım yapmak istiyor. Ama resmi satış konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Dolayısıyla bu noktada birtakım yeni regülasyonlar gerekiyor. Özel sektör zaten altyapısını tamamladı. Hükümet nezdinden birtakım reformlar yapılırsa satışlar artacaktır."


AA


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


KALSIN ailesi tarafından kurulan APG İnşaat ilk markalı konut projesini Kartal’da hayata geçiyor.


İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Murat Kalsın’ın İcra Kurulu Başkanı olduğu şirket ‘Rotamavi’ konut projesi için 120 milyon TL yatırım yapacak. Daha önce başka bir inşaat şirketinin başladığı projeyi satın aldıklarını, projeyi revize ederek yola çıktıklarını belirten Murat Kalsın, 188 konut ve 5 ticari ünite yer alan projeyi Eylül 2017’de teslim edeceklerini söyledi. Kalsın projede metrekare satış fiyatının 3 bin 900 lira, daire fiyatlarının ise 239 bin liradan başladığını dile getirdi. Markalı konut üretimine devam edeceklerini ifade eden Kalsın, Beşiktaş, Kadıköy, Ataşehir ve Maslak bölgeleri ile ilgilendiklerini kaydetti. 


Hürriyet 


Haber Dünya 'da şöyle yer aldı


İş hayatında 120 yıldan bu yana yer alan Kalsın Ailesi gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerini artırdı. Aile, Arkon İnşaat'tan sonra yeni kurduğu APG İnşaat ile markalı konut pazarına girdi. 


İş dünyasında 120 yıllık geçmişi olan ve günümüzde de gayrimenkul, proje geliştirme ve inşaat, proje müşavirliği, makine ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Kalsın Ailesi, gayrimenkul sektörüne yönelik bir şirket daha kurdu. 

APG İnşaat Yatırım adıyla kurulan şirketin ilk rotası ise Kartal'a oldu. 

APG İnşaat Yatırım, Kartal'da hayata geçirdiği Rotamavi projesi 188 konut ve 5 ticari ünite yer alıyor. APG İnşaat'ın ilk projesi olan Rotamavi E-5 Otoyolu'nun yakınında ve TEM - Şamandıra Kartal bağlantı yolu üzerindeki konumu ile dikkat çekiyor Projenin tanıtım toplantısında konuşan APG İnşaat İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Murat Kalsın, ilk inşaat şirketleri olan Arkon'u 2001 krizinin olduğu zor bir dönemde kurduklarını belirterek şöyle konuştu: "200'den fazla alt sektöre besleyen inşaat sektörü fırsatlarla dolu bir alan. APG İnşaat olarak biz de Rotamavi ile konuta ilk adımımız atmış olduk. Böylece markalı projeler pazarında da biz de varız diyeceğiz. Rotamavi ile de Kartal'a ilk imzamızı atıyoruz" diye konuştu. Murat Kalsın, bu projeden sonra Beşiktaş, Ataşehir, Kadıköy ve Maslak gibi merkezi alanlarda başta kentsel projeleri olmak üzere yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti. 

Tüm daireler ada ve deniz manzaralı 120 milyon liralık yatırımla yükselen projeyi henüz inşaat oranı yüzAPG inşaat Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Kalsın (solda), İcra Kurulu Başkanı Murat Kalsın (ortada) ve Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Kalsın yeni projenin tanıtım toplatısını gerçekleştirdi. Murat Kalsın, projede metrekare satış fiyatlarının lansmana özel 3 bin 500 TL ile 4 bin TL seviyesinde olduğunu söyledi. 

Yabancıya konut satışı İTO'nun da gündeminde İstanbul Ticaret Odası(ITO) Başkan Yardımcılığı da yapan Murat Kalsın, Türkiye'de yeni konuta hala ihtiyacın hala sürdüğünü, bunun yeni konut satışlarının yüksek olmasından da anlaşıldığını belirterek, "Ancak birbirimizi alıp satıyoruz. Bunun önüne geçmek için de Türkiye'ye yeni de 30 seviyesindeyken Oflaz Şirketler Grubu'ndan satın aldıklarını aktaran Murat Kalsın, "Projeyi satın aldıktan sonra yeniden planladık. Tüm daireleri ada ve deniz manzarası gören projemizde dairelerin hepsi güney cepheye sahip" dedi. Projenin Eylül 2017'de teslim edileceğini kaydeden Murat Kalsın, projede metrekare satış fiyatlarının lansmana özel 3 bin 500 TL ile 4 bin TL seviyesinde olduğunu söyledi. Kalsın, daire fiyatlarının 239 bin TL'den başladığı projede alanların 1 yıl sonra teslime kadar olan süreçte yüzde 30 prim kazanacağını belirtti. 

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan 4 tip daire seçeneği sunulurken, bahçeli büyük teraslı daireler ile özel loft daireler de yer alıyor. 

Rotamavi maksimum kullanılabilirlik sağlayan, tamamı güney cepheli daire seçenekleriyle de konut projelerinden ayrışıyor. Projede 1+1'ler 62 ile 80 metrekare, 2+1'ler 90 ile 123 metrekare arasında değişirken, 3+1'ler 153 metrekare ve 4+1'ler 280 metrekare büyüklüklere sahip. 1+1 loft daireler 115 metrekare, 2+1 loft daireler 143 ile 158 metrekare, 3+1 loft dai 278 ile 347 metrekare ve 4+1 loft daire ise 280 metrekare büyüklüğünde. 

İndirim kampanyasına 'Rotamavi' de dahil oldu Cazip ödeme planları da sunulan projede 36 ay vadeye faizsiz taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 

Devlet desteğiyle başlatılan tarihi kampanyayı kendi girişimleriyle Rotamavi projesinde de uygulayan APG İnşaat Yatırım, 120 aya kadar %0,70 faiz oranıyla kredilendirme fırsatı sunuyor. Rotamavi projesi ayrıca yüzde 1 KDV ayrıcalığıyla da sunuyor. 


Dünya


Geri Dön