19 / 04 / 2024

Rotana Haziran'da iki otel açacak!

 Rotana Haziran'da iki otel açacak!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.




Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor. İki otel de İstanbul’un Maltepe bölgesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumda bulunuyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ burgu şeklinde iki kuleden oluşuyor ve iki kulede toplam 162 oda bulunuyor. ‘Tango Arjaan by Rotana’ ise toplam 156 odalı bir otel. Dap-Yapı ile kurulan iş birlikteliği dahilinde Rotana yatırımcı firma ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile ‘Dalga Residences by Rotana’ ve ‘Vazo Residences by Rotana’ otel apartmanlarını işletecek olan Rotana Türkiye’deki portföyünü 6 otele çıkaracak. Otel apartmanlarında toplam 272 oda bulunuyor.  


Güçlü bir zincir

Rotana’nın CEO’su Omer Kaddouri, “Türkiye pazarına girmiş olmak Rotana için büyük önem taşıyor. Ortadoğu’nun en güçlü otel zinciri olarak sürdürmekte olduğumuz konumumuzu Türkiye’ye taşımak ve bu pazarda da nüfuz sahibi olmak istiyoruz” dedi. Dap Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ise Rotana’nın Ortadoğu pazarının lider otel zinciri olduğunu belirtti.


Milliyet 


Geri Dön