29 / 03 / 2024

Royal Garden'da peşin ödemelerde 100 bin lira indirim!

Royal Garden'da peşin ödemelerde 100 bin lira indirim!

Firma: Royal Group

Proje: Royal Garden

Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu.



Royal Group, satışa bu ay sunduğu  Royal Garden  Kartal Residence projesinde devrim gibi bir yeni yıl kampanyası yaparak ev almayı kolaylaştırdı.


Peşin olarak konut almak isteyenlere yüzde 20 indirim yapan şirket vade isteyenleri de unutmadı. Konut alıcısına bankasız ve vade farksız 60 aya kadar sabit taksitlerle şirket bünyesinde kredi sunuluyor


Kentsel dönüşüm projesi olarak 4 Aralık’ta  Royal Group  tarafından satışa sunulan  Royal Garden  Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuldu. 


Peşine 100 bin lira indirim

30 ve 22 katlı iki blokta 374 daireden oluşan projede 1+1’den 5+1’e farklı büyüklükte konut tipine yer veriliyor. 2+1 102 metrekare dairelerin fiyatı 497 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında 497 bin liradan satışa sunulan 2+1 daireyi konut alıcısı isterse yüzde 20 indirimle tamamı peşin olarak alabiliyor.



60 aya kadar vade farkı yok

Dairesini uzun vadede almak isteyenleri de unutmadıklarını belirten  Royal Group  Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli “Uzun vade seçeneğinden yararlanmak isteyenler için vade farkı uygulamıyoruz. 2+1 dairenin fiyatı yine 497 bin liradan başlıyor. Konut bedelinin yüzde 30’unu peşin olarak ödeyenler kalan miktarı 60 ayda ödeyebiliyor. Daha az peşinat vererek ev sahibi olmak isteyenler de konut bedelinin yüzde 20 sini peşin vererek kalan tutarı 48 ayda ödeyerek ev sahibi olabiliyor. Bu kampanya ile koyduğumuz satış hedefine planlanandan daha kısa sürede ulaşacağımızı öngörüyoruz” dedi. Her iki vade tipinde dileyen konut alıcılarının aylık taksitleri düşürmek için farklı dönemlerde ara ödeme yapabilmelerine de imkan tanındı. 


Royal Garden da peşin ödemelerde 100 bin lira indirim!


Yüzde 30’u satıldı 

Konutlara yoğun ilgi olduğunu belirten Tolga Çehreli, şimdiye kadar 374 daireli sitede konutların yüzde 30’unun satıldığını söyledi. Deniz ve adalara bakan dairelerin büyüklüğü 79 metrekare ile 375 metrekare arasında değişiyor. Kat yüksekliği 3 metre 50 santim olarak veriliyor. Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan projede konutların en az yüzde 50 prim yapacağı öngörülüyor.   



Metroya 3.5 km mesafede

Royal Garden Kartal Residence, dünyanın en büyük adalet sarayı olan Anadolu Adalet Sarayı’na 2 km, İDO Kartal’a 3 km, metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 km uzaklıkta bulunuyor. Çevresinde çok sayıda hastane, okul ve alışveriş merkezi bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 21 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 22 km mesafede yer alıyor. 


Royal Garden hakkında detaylı bilgi için tıklayın

444 5 795

                      


projeye sor



Geri Dön