28 / 03 / 2024

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.



Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz. Hali hazırdaki 200’ü aşkın showroom ve 1300’e yakın satış noktamızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi sürdürüyoruz” dedi.


Tüm Türkiye’ye yayılmış bayilere seslenen Adnan Kılınçoğlu, markaların aileler gibi olduğunu söyleyerek “Aile olarak daha güzel günlere doğru yol alıyoruz. Halı üretimdeki gelişmiş teknolojilerimiz ve halı modasına yön veren kreasyonlarımızla öncü kimliğimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.


Kılınçoğlu,  Royal Halı ve Pierre Cardin Halı’nın her zamankinden daha sağlam adımlar atarak yoluna devam etiğini de kaydederek “Burada en önemli konu geniş ve donanımlı satış ağımız olan bayilerimizin desteğidir” şeklinde konuştu.


Klasik tarzıyla öne çıkan Royal Halı’nın Topkapı koleksiyonu akrilik ve polyester iplikten üretiliyor. Evlerin havasını değiştirme iddiasındaki koleksiyon, aynı zamanda “Tozumaz” özelliğine sahip. Pierre Cardin Halı’nın Extreme koleksiyonu ise yaşam alanlarında farklı tarzların peşinde olanlara hitap ediyor. Hem modern hem de klasik desenleri ile geniş yelpazedeki zevke uygun alternatifler sunan Extreme koleksiyonu da “Tozumaz” özelliğine sahip.


Royal Halı'nın da bünyesinde bulunduğu Naksan Holding ve bağlı 56 şirket TMSF'ye geçmişti. 


Hürriyet 


Geri Dön