19 / 04 / 2024

Royal Plus Konutları’nda 161 bin liraya 1+1! Kira garantili!

Royal Plus Konutları’nda 161 bin liraya 1+1! Kira garantili!

Firma: Uran Holding

Proje: Royal Plus Konutları

Ankara’da inşa edilen Royal Plus Konutları’nda yaza özel kampanya başlatıldı. Haziran ve Temmuz aylarında projeden 1+1 veya 2+1 daire alanlara kiracı ve kira garantisi veriliyor...



Uran Holding’e bağlı Uransan tarafından Ankara’nın en hızlı değerlenen bölgelerinden Yenimahalle’de hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda yaza özel bir kampanya başlatıldı. Haziran ve Temmuz aylarında 1+1 ve 2+1 dairelere özel, teslimden sonra kiracı ve kira garantisi sunuluyor. Konutların teslimi itibariyle 12 ay süre için mal sahiplerine kiracı bulma garantisi veren Uransan, bu sürede boş duran konutların da kiralarını karşılıyor. Urankent’in; 1.Etap Konutları, Prestij Konutları, Elit Konutları ve Mirage Bahçe Konutları’ndan sonraki 5. Etap projesi olan Royal Plus Konutları, toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4+1 / 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte ve toplamda 12 farklı metrekarede 192 daire bulunuyor.

 

Dairelerin yüzde 45'i satıldı

 

Müşterilerini daire sahibi yaparken kazandırmayı da hedefleyen Uransan,  gördüğü yoğun ilgi nedeniyle yatırımcısına da kazandırıyor. Bir projenin başlangıç ile bitiş döneminin arasındaki 1.5 -2 yıllık sürede, daire teslim dahi edilmeden yüzde 30-35 oranında bir kazanç elde edilmiş oluyor. 161 bin lira ile 785 bin lira aralığında fiyatlarla satışa sunulan Royal Plus Konutları’nda hemen tapu teslim edilebildiği için, çeşitli bankalardan çok özel faiz oranları ile kredi kullanmak da mümkün. Satışa sunulduğu ilk günden bu yana yoğun talep gören Royal Plus Konutları’nın yüzde 45’i şimdiden satıldı.

 

Doğalgaz, su ve elektrikten tasarruf imkanı

 

Çevreci bir proje oluşuyla öne çıkan Royal Plus Konutları’nın arsa alanının yüzde 53’ü peyzaja ayrıldı. Royal Plus ismindeki ‘Plus’ ibaresini, proje genelinde planlanmış olan enerji verimliliği ile ilgili bazı uygulama ve yatırımlardan alıyor. Toplam 192 konuttan oluşan Royal Plus Konutları’nda sıcak su ihtiyacının 4’te 1’i güneş kolektörleri ile sağlanırken, lavabolardan alınan atık su temizlendikten sonra rezervuarlarda kullanılacak. Royal Plus Konutları’nda toplanan yağmur suları, belli filtrelemelerden geçirildikten sonra bahçe sulamasında kullanılacak. Projedeki ısı pay ölçer sistemi ile her daire ısındığı kadar ödeyecek. Böylece konut sahipleri, doğalgaz, elektrik ve sudan ciddi tasarruf sağlamış olacak.

 

Sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor

 

Royal Plus Konutları, enerji verimliliğinin yanı sıra yepyeni sosyal alanlar ile de dikkat çekiyor. Royal Plus daire sakinleri, her blok çatısında yer alan ve ortak kullanıma hizmet edecek çok amaçlı salonlar ile komşuları ve misafirleriyle farklı mekanlarda da bir araya gelip günün stresini atabilecek, yazın üstü açılabilen kışın ise kapanan yüzme havuzu sayesinde yaz ve kış 12 ay kesintisiz yüzme imkanı bulabilecekler. Yalnızca siteye özel fitness center, bay-bayan sauna, hamam ve buhar odaları sayesinde kendi spor salonlarına üye olmuş olacaklar. Basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, mini golf sahası, çocuk oyun alanları ve parkları ile gençler, genç kalanlar ve çocuklar kendi bahçelerinde spor yapma imkanına kavuşacaklar.

 

Proje ayrıca merkezi ısıtma, sıcak su sistemi, her blokta 3 adet kapalı otopark bağlantılı asansör, her dairede görüntülü interkom sistemi, güvenlik ve daireler arasında sesli bağlantı, her katta ve kapalı otoparkta yangın sensörleri ve uyarıcıları, her blokta yangın kaçış merpenleri, her daire için 5 metrekareden 16.80 metrekareye kadar depo hakkı, ortak mahaller için jeneratör gibi özellik ve donanımlara da sahip.


Telefon: 0312 346 4050

Web Adresi: www.uranholding.com



projeye sor



Geri Dön