19 / 03 / 2024

Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor!

Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor!

Firma: Uran Holding

Proje: Royal Plus

Ankara Yenimahalle’de Urankent Projesi kapsamında yapımı devam eden Royal Plus Konutları, yatırımcısını kazandıran kampanyalar ile desteklemeye devam ediyor. Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor...



120 ay vadeli, 100 bin lira kredi kullanarak daire alanların kredi taksitleri, evlerin teslim tarihi olan 30 Ağustos 2014 tarihine kadar  Royal Plus  tarafından ödenecek…


Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle’de kurulan Urankent, yatırımcısını destekleyen kampanyalara devam ediyor. Urankent’te Ocak 2013’de inşaatına başlanılan 5. Etap  Royal Plus Konutları’ndan daire sahibi olmak isteyenler, 100 bin liralık kredi için 120 aylık vade kullanmaları durumunda büyük bir avantaja sahip olacaklar. Dairelerin teslim tarihi olan 30 Ağustos 2014’e kadar ödenmesi gereken aylık bin 435 liranın tamamı 7 ay boyunca Royal Plus tarafından karşılanacak. 15 Ocak ile 15 Mart tarihleri arasında yapılacak alımlar için geçerli olan kampanya 100 bin lira kredi kullanılması durumunda uygulanacak.


Eksiksiz bir yaşam modeli ile ihtiyaç duyulan tüm sosyal olanakları bünyesinde barındıran Urankent’in; 1. Etap Konutları, Prestij Konutları, Elit Konutları ve Mirage Bahçe Konutları’ndan sonraki 5. etap projesi olan Royal Plus Konutları, toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1,3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte ve toplamda 12 farklı metrekarede 192 daire bulunuyor. 214 bin lira ile 855 bin lira aralığında fiyatlarla satışa sunulan Royal Plus Konutları, ilk günden bu yana yoğun talep görüyor. Projenin şimdiden %60 satıldı.


ÇEVRECİ PROJE


Günümüzde artan enerji maliyetlerini dikkate alan Uran Holding, çevreci yaklaşımını Royal Plus Konutları’na da taşıyor.  Proje genelinde planlanmış olan bazı uygulama ve yatırımlar sayesinde daire sakinlerinin gerek su, gerekse enerji açısından ciddi anlamda tasarruf yapmasını sağlayacak. Konutların sıcak su ihtiyacının 4’te 1’i güneş kollektörleri ile sağlanırken, lavabolardan alınan atık su temizlendikten sonra rezervuarlarda kullanılacak. Royal Plus Konutları’nda toplanan yağmur suları, belli filtrelemelerden geçirildikten sonra bahçe sulamasında kullanılacak. Projedeki ısı pay ölçer sistemi ile her daire ısındığı kadar ödeyecek.


MERKEZİ KONUM


Uran Holding tarafından yaptırılan araştırmaye göre, emlak sahibi olmak isteyen Ankaralılar, öncelikli olarak marka firmaları tercih ediyor. Ulaşım kolaylığı ve Kızılay’a 12 dakika mesafede bulunması nedeniyle de Ankaralılar’ın öncelikli tercihleri arasında yer alan Urankent, Batıkent'i Keçiören ilçesine bağlayan Bağdat Caddesi ile otoyol ve çevre yolunu Çankaya ilçesine ve aynı zamanda da Eskişehir ve Konya yollarına bağlayan Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada yer alıyor.



projeye sor



Geri Dön