20 / 04 / 2024

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.



2004 yılından bu yana konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.


İçinde; otel, restoran, fitness ve sağlıklı yaşam merkezi, açık-kapalı yüzme havuzu ve tenis kortu da bulunduran 3 bin 250 metrekarelik projenin uluslararası ödül beklentisi de yüksek.


RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Rıza Semih Güven, kendisi gibi iç mimar olan eşi Didem Güven ile birlikte,  İzmir  ve İstanbul’da çok sayıda proje üstlendiklerini belirterek, “Tasarımda daima müşteri ne istiyor önce onu dinliyoruz. Sonra kendi yorumumuzla projeyi sunuyoruz. İstanbul müşterilerimizin sayısı hızla artıyor. Firmalar artık, bir iç mimar ile çalışmanın projeye ne katabileceğinin farkında. Ortaya koyduğmuz eserler çok sayıda uluslararası mimarlık ödülüne layık görüldü” dedi.


 


Hürriyet 


Geri Dön