28 / 03 / 2024

RSG İç Mimarlık, OHSAD Kurultayı'na sponsor oldu!

RSG İç Mimarlık, OHSAD Kurultayı'na sponsor oldu!

RSG İç Mimarlık, sağlık sektöründeki değişim ve yenilikleri değerlendirmek için Antalya’da düzenlenen OHSAD Kurultayı'na destek sponsor olarak katılacak.



Her yıl Antalya’da düzenlenen Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Kurultayı, bu yıl 13-17 Nisan tarihleri arasında Antalya’da Sueno Hotels Deluxe Belek gerçekleşecek. Daha sağlıklı bir toplum olma yolunda bilinç yaratma ve çözüm aramak hedefiyle oluşturulan “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları”nın yedincisinde, RSG İç Mimarlık’ta destek sponsoru olarak yerini alacak. Ana hedefi etkili, verimli ve kaliteli sağlık hizmet sunumu sağlamak olan OHSAD Kurultayı’nda standı ile de yerini alacak RSG İç Mimarlık, hastalar ve hastane çalışanları için kapsamlı düşünülmüş daha iyi bakım süreçlerinin gerçekleşeceği mekân tasarımlarıyla, sağlık alanına nasıl destek olduğun anlatacak. 


Tasarım, kontrolörlük ve uygulama alanlarında farklı ölçek ve kategorilerde çalışmalarını sürdüren RSG İç Mimarlık, sağlık alanında da aktif şekilde rol alıyor. Konut-AVM-sosyal tesis gibi alanlarda ödüllü projeler üreten firma,  İzmir  Özel Kent Hastanesi ve İzmir Sardes Hastanesi gibi bitmiş, kapsamlı projeleri ile sağlık sektöründe de adını konuşturuyor. RSG İç Mimarlık, tasarım yetisi, etkin plan çözümleri ve sağlık vizyonu ile tasarladığı iyi optimize olmuş mekânlar aracılığıyla; hastalar ve diğer tüm kullanıcılar için daha iyi bakım süreçlerini uygun maliyetlerde çözümlüyor. Firma, sağlık kuruluşlarında üstün kalite ve sürdürülebilir bir sağlık hizmeti sunulabilmesi için güvenilir çözüm ortakları ile sektörde başarıyla çalışmalarına devam ediyor. 



Geri Dön