19 / 04 / 2024

RSG İç Mimarlık’tan modern dokunuşlar!

RSG İç Mimarlık’tan modern dokunuşlar!

RSG İç Mimarlık, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımı ile çağdaş bir spor alanına imza attı.



2004 yılından bu yana konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımı ile çağdaş bir spor alanına imza attı.


Sanatı yaşam alanına entegre ederek sunmayı amaçlayan RSG İç Mimarlık, spor alanlarına da modern dokunuşlar getiriyor.


Manisa Organize Sanayi Bölgesi Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, tesise yepyeni bir soluk getiriyor. 


RSG İç Mimarlık içerisinde otel, restoran, fitness ve sağlıklı yaşam merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu ve tenis kortu bulunduran ve 3 bin 250 metrekarelik alana sahip olan alanı yeniden dizayn ediyor. 


İş gezileri için de tercih edilesi bir mekân oluşturan RSG’nin imzasını taşıyan tesis bölgeye, yatırımcılara ve yatırımcıların ülke içinden veya dışından misafirlerine hizmet verecek. 


Tasarımı ve malzeme seçimlerinin uyumuyla, nazikçe günışığı ve doğayı içeri davet eden kulüpte, mekânın huzurlu ve dingin havasına dair ipuçları veren lobinin ardından otel bölümüne devam eden heykelsi merpenler yer alıyor. Otelde 2 executive ve 23 business süit oda bulunuyor. Otelin her tarafında devam eden temiz hatlar ve uyumlu nötr renkler, prestij ve itibarı yansıtıp profesyonel atmosfere de göndermede bulunuyor. Çalışma bölgesinde bulunan samimi oturma grupları, özel toplantılar için kullanılabilen executive süitlerde de yer alıyor. 


Türk Hamamı ve Masaj Odalarıyla Canlandırıcı Saatler

Çevredeki yapılardan avlu ve teraslar içinden yürüyerek ulaşılabilen restoran, 200 konuk kapasiteli açık ve kapalı alanlarıyla tüm bölgeye dünya mutfaklarından seçkiler sunmayı hedefliyor. 

Havuz bölgesinin etkileyici köşesindeki yerden tavana pencereler sıralar oluşturup gizlilik sağlayan bahçeye bakarken, modern ve şık tasarımlı tavanın dikdörtgen floresan aydınlatmaları da hava kararınca devreye giriyor. Bu köşede bulunup şeffaf biçimde kapatılmış dinlenme ve güneşlenme alanları her mevsim kullanıma elverişli. 


RSG İç Mimarlık’ın imzasını hemen her alanda görmenin mümkün olduğu tesiste sauna, buhar banyosu ve geleneksel dokunuşlarıyla Türk hamamı ve masaj odalarıyla sağlıklı yaşam merkezi, canlandırıcı saatler vaat ediyor. 



Geri Dön