26 / 04 / 2024

Rus turistler tatilde 'her şey dahil' istiyor!

Rus turistler tatilde 'her şey dahil' istiyor!

Araştırmaya katılan ülkeler arasında “her şey dâhil”e en çok ilgi gösteren ülke Rusya oldu Rus turistlerin yaklaşık yarısının, her şey dahil (all inclusive) sistemini iyi bir tatil için en önemli kriter olarak gördükleri ortaya çıktı.




Rus turistlerin yaklaşık yarısının, her şey dahil (all inclusive) sistemini iyi bir tatil için en önemli kriter olarak gördükleri ortaya çıktı. 


“İyi bir tatilin olmazsa olmazı sizce nedir” sorusu yöneltilen Rus tatilcilerin yüzde 44’ü “her şey dâhil” seçeneğini işaretledi. Bu soruya cevap veren Rus turistlerin yüzde 39’u eğlenceyi, yüzde 36'sı yeni insanlarla tanışmayı ve yüzde 23’ü alışverişi seçti. Katılımcılar, sadece rahatlama (yüzde 54) ve iyi hizmet (yüzde 47) imkânlarını sınırsız ve lezzetli yiyecek ve içeceklerin önüne koydu. Araştırmaya katılan ülkeler arasında “her şey dâhil”e en çok ilgi gösteren ülke Rusya oldu. Eski kıtanın birçok temsilcisi tek başına gezmeyi tercih ettiğini ve farklı kriterlere önem verdiğini belirtti. Rusya, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya olmak üzere tatil tercihleri konusunda 12 ülkede yapılan sözkonusu araştırmaya yaklaşık bini Rus olmak üzere toplam 12 bin kişi katıldı.


Yeni Mesaj 


Geri Dön