18 / 04 / 2024

Ruslar, Dubai'den 700 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Ruslar, Dubai'den 700 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Dubai Toprak Departmanı, 1365 Rus vatandaşının geçen yıl Dubai'de en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını açıkladı. Hintliler de Dubai'deki en aktif yatırımcılar...



Dubai Toprak Departmanı, Rus vatandaşlarının geçen yıl Dubai'den en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul aldığını açıkladı.


Rus Emirlikleri dergisinin haberine göre, Dubai Toprak Departmanı, bin 365 Rus vatandaşının geçen yıl Dubai'de en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını açıkladı.


HİNDİSTANLILAR 5,5 MİLYAR DOLAR HARCADI


2015'te Dubai'de gayrimenkule 37 milyar doların yatırıldığı belirtilirken, en aktif yatırımcıların Hindistan vatandaşlarının olduğu belirtildi. Hindistan vatandaşları, Dubai'den gayrimenkul alımı için yaklaşık 5,5 milyar dolar harcadı.


Dubai'de 2015 yılında gayrimenkul alım-satım işlemleri, bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 72,6 milyar dolar olarak gerçekleşti.


RUS VE AVRUPALILARIN DUBAİ'YE İLGİSİ AZALDI


Öte yandan Bloomberg'e göre, Rus ve Avrupalı yatırımcılarının Dubai'deki gayrimenkule olan ilgisi azaldı. Geçen yıl Dubai'deki ev ve dairelerin fiyatları yüzde 15 düştü.




http://tr.sputniknews.com




Geri Dön