27 / 04 / 2024

Rusların gözü Hurma'da!

Rusların gözü Hurma'da!

Antalya'da yaşama kararı almış Ruslar, en çok Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi 'nde yaşamaktan mutlular. Türkiye'nin turizm başkenti Antalya, kalıcı yabancılara da ev sahipliği yapıyor.



Türkiye'nin turizm başkenti Antalya, kalıcı yabancılara da ev sahipliği yapıyor. Dünyanın farklı noktalarından tatil için gelen milyonların yanı sıra her yıl Antalya'da yaşamak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Turizm faaliyetlerinin çok olması, iş alanlarının artması ve güzel havası ile dikkat çeken ilimiz, tüm illerden de çok sayıda insana iş ve ev anlamına geliyor. Ekonomisi canlanan ve turizm sebebiyle adını dünyaya duyurmayı başarmış olan ilimiz, sürekli yaşama kararı almış yabancı vatandaşların çokluğu ile de dikkat çekiyor.


Yıllardır Almanların egemen olduğu listede Ruslar ise son yıllarda büyük çıkış göstererek ziyarette oldukları kadar sürekli yaşamak isteyen yabancılar arasında da kendilerini gösteriyorlar. 

Antalya aşığı Rus vatandaşlar, özellikle de Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde yaşamaktan gayet mutlular. 

Yıllardır tatil için ilk durak olarak Antalya'yı gören Ruslar, aşık oldukları şehirde yaşamak içinde önceliği ilimize veriyorlar. 

Tam bir tatil ve turizm şehri olan Antalya, Almanların ardından en çok ta Rus tatilcilere ev sahipliği yapıyor. Yılında tamamında ve ömürlerinin kalanında ilimizde yaşamak isteyen Rus vatandaşlarında sayısı günden güne artıyor. 

Ruslar en çok ise modern görünümü ile son yıllarda oldukça dikkat çeken Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi'ni kendilerine cazip görüyorlar. 


Lüks konutların birbiri ardına yükseldiği mahalle Rus vatandaşlar kadar diğer yabancılarında gözdesi haline durumunda. Türkiye'nin turizm başkenti Antalya, binlerce kalıcı yabancıya ev sahipliği yapıyor. Dünyanın farklı noktalarından tatil için gelen milyonlar kadar Antalya'da yaşamak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Hurma'nın yol asfaltlama, çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla şehrin örnek mahallelerinden biri haline geldi. 

Hurma, yapımı süren lüks konutlar, rezidanslar ve iş yerleri ile yabancıların beğenisini topluyor. 



Antalya Hilal 


Geri Dön