18 / 04 / 2024

Rusya'daki stadyum inşaatları devam edecek!

Rusya'daki stadyum inşaatları devam edecek!

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko, stadyum inşa eden Türk şirketlerinin Rusya’da çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.



Dünya'nın haberine göre Mutko telefonla yaptığı açıklamalarda, "Tüm stadyum inşaatlarında müteahhitler Ruslar. Bazı projelerde taşeron firmalar Türk şirketleri olabilir.


Eğer bu şirketlerin kontratları varsa, o zaman çalışılmaya devam edecekler. İleride yeni projelere imza atılmayacak fakat mevcut sözleşme varken bu sözleşmeler tekrardan değerlendirilmeyecek" dedi.


FIFA Dünya Kupası maçları, 14 Haziran-15 Temmuz 2018 tarihinde Rusya’nın Moskova, St. Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Volgograd, Nizhniy Novgorod, Samara, Saransk, Ekaterinburg, Rostov na Donu ve Soçi’de olmak üzere 11 şehrinde bulunan 12 stadyumda düzenlenecek.


Habertürk



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dünya Kupası projelerine devam RUSYA Spor Bakanı Vitaliy Mutko, 2018 yılında Rusya'da yapılacak Dünya Kupası şampiyonası için yürütülen inşaat projelerinde yer alan Türk inşaat firmalarının çalışmalarını sürdürebileceğini söyledi. Vitaliy Mutko, Putin tarafından imzalanan Türkiye'ye özel ekonomik tedbirler kararının 2018 Dünya Kupası için yürütülen inşaat firmalarını etkilemediğini açıkladı. Rus Bakan, "Sözleşmesi olan firmalar çalışmalarda yer alabilecek" ifadesini kullandı. 


Vatan 


Geri Dön