29 / 03 / 2024

Rüya Prestij projesinin lansmanı 15 Mayıs'ta! 777 TL taksitle!

Rüya Prestij projesinin lansmanı 15 Mayıs'ta! 777 TL taksitle!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Rüya Prestij

Pusula İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği yeni Rüya Prestij projesi az katlı ve çok ayrıcalıklı bir proje. Projede anneler gününe özel aylık taksit ödemeleri 777 liradan başlıyor...



Pusula İnşaatın, Prestij projemiz olarak nitelendirdiği  ‘’Rüya Prestij Residence’’ az katlı ve  geniş yeşil alan (6500m2) konseptiyle müşterisine ayrıcalıklı ve prestijli  bir yaşam sunuyor. 


Mimari konseptınde yatay  büyüyen  bir mimari tercih edilen  Rüya Prestij Residence’,  8 kat  3 blok 244 konut ve16 ticari alandan oluşuyor. Ayrıca  %75 i yeşil alan ve sosyal tesislere ayrıldı. Pusula İnşaat’ın Rüya Yaşam,Rüya Nefes Residence projelerinin de yer aldığı geniş bulvar üzerine 50 metre mesafe  ve  cephede  yer alan  Rüya Prestij  Residence ‘ın hemen yanında Doğa Koleji  yer alıyor.


Ayrıca  projede  özel resepsiyon hizmeti,açık kapalı otopark,çocuk oyun alanları,yürüyüş ve dinlenme alanları,açık havuz,tenis kortu,basket sahası  ve spor salonu,türk hamamı gibi sosyal donatılar göze çarpıyor. 


 Mayıs ayında  satışa sunulacak projenin,ön talep formunu dolduran müşterilerine   lansman  ve  anneler gününe  özel  777 TL den  başlayan taksit ve peşinde % 10’a varan indirim kolaylıkları sağlanıyor…


Abdullah  Gül Parkı ve Metro  durağına 500 metre ,Metrobüs durağına 750 metre  mesafede olan projenin,e-6 ve bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor. İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Parka 1 km mesafede olan Rüya Prestij  ayrıcaklıklı ve sosyal bir hayatın kapılarını açıyor. 


15 Mayıs’da lansmana çıkacak Rüya Prestij  Nisan  2015 de teslim edilecek.  Rüya Prestij Residence de  yer  alan daire tipleri şu şekilde; 1+0 daireler 38 metrekare, 1+1 daireler 77 metrekare, 2+1 daireler 86 metrekare. 


Web Adresi: www.pusulainsaat.com.tr

Telefon Numarası: 854 11 00


projeye sor



Geri Dön