23 / 04 / 2024

Rüya Prestij Residence'da 58 bin 500 liraya! Son gün!

Rüya Prestij Residence'da 58 bin 500 liraya! Son gün!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Rüya Prestij

Yarattığı yeni yaşam alanlarıyla Esenyurt-Beylikdüzü bölgesine hayat veren Pusula İnşaat, yeni Esenyurt projesi Rüya Prestij Residence’la dikkat çekiyor. Rüya Prestij Residence'da yer alan daireler 58 bin 500 liradan başlıyor...



İstanbul Esenyurt’ ta hayata geçirilen  Rüya Prestij  Residence projesinde daire fiyatları 58 bin 500 TL’ den başlıyor. Rüya Prestij Residence’da yüzde 30 peşinatla 48 ay taksitlendirme yapılıyor.

Pusula inşaat güvencesiyle hayata geçirilen Rüya Prestij Residence’da, Kasım ayına özel  58.500 TL den başlayan indirimli fiyatlarla satışlarda son günler!


İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Pusula İnşaat’ın Rüya Prestij projesinde inşaat ve satışlar hızla ilerlemeye devam ediyor.


Zamanında teslimler


Zamanında teslimler ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde  Pusula İnşaat  1995’ten beri sürdürdüğü bu politika ile Arena Residence, Rüya Konakları, Rüya Yaşam Evleri, Nefes Residence  ve daha bir çok projeye imza atarak  yaklaşık 10.000 kişiyi ev sahibi yapmıştır. Hizmet sürekliliğini sağlayarak, konut sektöründe sağlam adımlar atan Pusula yaklaşık 3 ay önce Rüya Prestij Residence projesine başlamıştır.


Kısa sürede deneyimli teknik kadrosuyla A blok 7 .kat seviyesine erişirken, B blok dükkan katları tamamlanıyor. 3 bloktan oluşan projede  her blokta ; otopark, ortak kullanım katı,  ve iki dükkan katı bulunmaktadır. Projenin teslimatı Nisan 2015 ‘te gerçekleştirilecektir… 

Şantiye görüntüleri her hafta güncelleniyor

Firma, inşaat sahalarından her hafta çekilen resimlerle, projelerin son durumunu güncelleyerek müşterileriyle paylaşıyor. Rüya Prestijde gelinen son noktayı görmek isteyen daire sahipleri,  www.ruyaprestij.com sitesinden şantiye görüntülerini gezinerek, dairelerinin gidişatını gönül rahatlığıyla takip edebiliyorlar.


1+0 daireler  58.500 TL


Rüya Prestij projesinde bir süredir devam eden 58.500 TL’den satışlar artık son aşamaya getirilmiştir.Pusula İnşaatın İstanbul’da yatırım veya oturum için konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu bu özel kampanyadan faydalanmak için son günleri kaçırmayın!


%75 yeşil alan ve yatay büyüyen mimari


Rüya Prestij Residence az katlı ve geniş yeşil alan (6500m2) konseptiyle müşterisine ayrıcalıklı ve prestijli bir yaşam sunuyor. Mimari konseptinde yatay  büyüyen  bir mimari tercih edilen  Rüya Prestij Residence’,   8  katlı  3 blok  halinde inşa ediliyor.258 konut ve 17 ticari alandan oluşuyor. Ayrıca  %75 i yeşil alan ve sosyal tesislere ayrıldı. Pusula İnşaat’ın Rüya Yaşam, rüya konakları ve Nefes Residence projelerinin de yer aldığı geniş bulvar üzerine 50 metre mesafe ve cephede yer alan Rüya Prestij Residence ‘ın hemen yanında Doğa Koleji yer alıyor. Ayrıca projede özel resepsiyon hizmeti, açık kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık havuz, tenis kortu, basket sahası ve spor salonu, türk hamamı gibi sosyal alanlarıyla kaliteli bir yaşam alanı sunuyor.


1+0(38 m2),  1+1(56--72--77m2),  2+1 (86m2)  şeklinde düzenleniyor.2+1 daire tiplerinde geniş ve  ferah teras seçeneği  bulunuyor.

Rüya Prestij Residence’da bazı konut fiyatları şu şekildedir;

1+0   konutlar  58.500.00 TL

1+1   konutlar  97.500.00 TL

2+1   konutlar  164, 500.00 TL


Ulaşım


Abdullah  Gül Parkı ve Metro  durağına 300 metre , Metrobüs durağına 5 dk mesafede olan

Projenin, E-6 ve Bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor.İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Parka 1 km mesafede olan Rüya Prestij   ayrıcaklı ve sosyal bir hayatın kapılarını açıyor.


Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. Bulvar Evleri Çarşısı No:13 Dükkan No: 11 Esenyurt/Beylikdüzü


Web: www.ruyaprestij.com

Telefon: (0212) 854 11 04



projeye sor



Geri Dön