19 / 03 / 2024

Rüya Prestij Suit'te fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Rüya Prestij Suit'te fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Rüya Prestij Suit

Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilen Rüya Prestij Suit projesi, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede başlangıç fiyatı 120 bin TL olarak belirlendi..



Çağdaş mimarisi, göz kamaştıran iç ve dış dinamikleri, geniş ve ferah balkonları ile hayallerinizin ötesinde doğayla iç içe, güvenli bir yaşam sunuyoruz. %75 gibi büyük bir yeşil alan kapasitesiyle kent yaşamının karmaşa ve gürültüsünden uzak, şahane balkonlarıyla yeşilin bol olduğu bir yaşamı vaat ediyoruz. 13 katlı ticari ve sosyal alanlardan oluşan projemiz, bölgenin tercih edilen projesi olmaya adaydır. 260 daire kapasitesi olan projemizin; 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 farklı m2 ve yapılar olarak her türlü ihtiyaç ve beklentiye karşılık verecek düzeydedir. Ayrıca ana bulvara cephesi ve 13 ticari alan bulunmaktadır.


HEMEN TAPU TESLİM


Tapu teslimini hemen gerçekleştiren firma, projenin kaba inşaatını bitirmiştir.


0,66 FAİZ 60 AYA VARAN VADE


Rüya Prestij Suit projesinde ödeme imkanları da oldukça rahat, 0,66 faiz ile 60 aya varan vade imkanı sunan Pusula Ortak Girişim Yapı müşterilerinin rüyalarını gerçekleştirmeyi amaçlıyor… Sosyal olanak açısından da  oldukça zengin olan proje de  açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık havuz ,tenis kortu, basket sahası, türk hamamı-fitness -sauna, yürüyüş ve dinlenme alanları bulunuyor. 


Pusula Ortak Girişim Yapının tüm avantajlarını www.pusulainsaat.com.tr den takip edebilir ve satış ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz.


Adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. Necip Fazıl Kısakürek Cad. No:19 Nefes Residence 

Esenyurt/İSTANBUL


Telefon: 0212 854 11 04

Web: http://www.pusulainsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön