25 / 04 / 2024

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.


Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz, Sabah.com.tr Genel Yayın Yönetmeni İsa Tatlıcan, Sabah Yazıişleri Müdürü Kemal Kök, Sabah Haber Müdürü Şaban Arslan, Sabah Spor Müdürü Murat Özbostan, , Sabah Yazarları Mahmut Övür,Levent Tüzemen, Fatih Doğan, Ayşe Özyılmazel ile Funda Karayel ve Tuncay Kurtuluş, Turkuvaz Medya'yı temsilen Başkan Orman'la birlikte yeni stadyumu gezdi. Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.



İşte Vodafone Arena'nın özellikleri;

Vodafone Arena, futbol stadı olmanın ötesinde eğlence merkezi, Beşiktaş müzesi, Kartal yuvası BJK ürünleri mağazası ve BJK TV Stüdyosu, konser alanı, defilelerin yapılacağı moda merkezi ve diğer sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacak bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır.



Vodafone Arena koltuk kapasitesi ve azami seyirci sayısı olarak 41.903 kişi ilan edilmiştir. 147 kişilik loca, 186 kişilik basın tribünü yanında 2150 kişilik VIP koltuk bulunmaktadır. Vodafone arena içinde VIP restoran-lounge alanı ile 350 araçlık otopark bulunmaktadır. Vodafone arena'da engellilere özel koltuklar mevcuttur. Vodafone stadında kale çizgisi veya taç çizgisi ile tribün arası mesafe Avrupa standartlarında ve sırasıyla 8 ve 6 metre dolayındadır.


Alt veya üst katta, doğu, güney veya batı'da yer alan Vodafone Arena localarının avantajları arasında özel VIP biletli giriş ve kapalı oturma alanı, özel hostes servisi, yemek sipariş ve kapalı otopark imkanı, diğer organizasyonlarda öncelikli bilet satın alma hakkı gibi olanaklar bulunmaktadır.


VIP koltukların ise Beşiktaş'ın ev sahibi olduğu tüm Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa Kupası ve dostluk maçlarına giriş imkanı, koltuk arkası TV, özel deri koltuk, VIP lounge ve restoran gibi ayrıcalıkları mevcuttur. Stadın farklı noktalarında mescitlerde bulunmaktadır.


Kara Kartallara gönül vermiş taraftara özel olarak sunulan 1903 tribünü ayrıcalıkları arasında tüm maçlara hususi giriş, tablet TV'li özel deri koltuğa isim ve logo yazdırma hakkı, sahayı genişçe gören panoramik VIP lounge, müşteri temsilcisi vs. sayılabilir.


Sabah


Geri Dön