29 / 03 / 2024

Sabancı Holding Çimento İSO 500 başarısını bu yıl da tekrarladı!

Sabancı Holding Çimento İSO 500 başarısını bu yıl da tekrarladı!

İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen 2012 yılı “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Şirketi” araştırmasında Sabancı Holding Çimento Grubu’ndan Akçansa Çimento ve Çimsa Çimento ilk 100 şirket arasında yer aldı...



Sabancı Holding Çimento Grubu şirketleri Akçansa ve Çimsa, İstanbul Sanayi Odası’nın “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Şirketi” listesinde bu yıl da yer alarak, sektördeki başarılarını bir kez daha tescilledi.

Çimento ve hazır beton üretimindeki liderliğinin yanı sıra sürdürülebilirlik alanındaki yatırımlarıyla da sektöre öncülük eden Akçansa, listede 75. sırada yer alarak çimento şirketleri arasında birinciliğini korudu.

40 yılı aşkın deneyimi, geniş ürün yelpazesi, insana ve çevreye saygılı yaklaşımıyla çimento ve yapı malzemeleri sektöründe fark yaratarak sürekli büyüyen Çimsa ise, 88. sırada yer alarak sektördeki başarısını kanıtladı.


Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen konuya ilişkin olarak “İSO sıralamasında ilk 100 şirket arasında Sabancı Çimento Grubu olarak iki şirketimiz ile yer almamız bizim için büyük öneme sahip. Satış-pazarlamadan satış sonrasına kadar tüm iş süreçlerimizin merkezinde sürdürülebilirlik yaklaşımlarımız yer alıyor. Tüm faaliyetlerimizde çevre ve insana katkı sağlamayı öncelik kabul eden Sabancı Çimento Grubu olarak, bu alanda yaptığımız yatırımların geri dönüşünü somut bir biçimde görmek bizleri mutlu ediyor. Hem Akçansa hem de Çimsa şirketlerimizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, daha nice başarılara birlikte imza atmamızı temenni ederim” dedi.



Geri Dön