28 / 03 / 2024

Sabri Gülel: 2020'ye kadar 5 otel açacağız!

Sabri Gülel: 2020'ye kadar 5 otel açacağız!

Sirke ve sos üreticisi Kemal Kükrer'in yüzde 50 ortağı olan Gülel ailesinin ikinci kuşak yöneticisi, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel, 30 milyon liralık yatırımla turizm işine girdi.



Antalya'da satın aldığı oteli yeniden tasarlayıp La Boutique Hotels olarak açan Sirke ve sos üreticisi Kemal Kükrer'in yüzde 50 ortağı olan Gülel ailesinin ikinci kuşak yöneticisi, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel, "La Boutique Antalya Hotel olarak lanse edilmişti, biz La Boutique Hotels olarak değiştirdik. Hedefimiz premium butik otelcilikte yüksek kalitede bir zincir yaratmak. 2020'ye kadar benzeri olmayan zincir bir butik otel kolonisi oluşturmayı planlıyoruz. Önceliğimiz İstanbul,  İzmir  ve sahil bölgeleri olacak. 2020'ye kadar da 5 otel açmayı planlıyoruz" dedi. Ailelerinin Antalyalı olduğunu belirten Gülel, "Uzun zamandır turizmde, değer katabileceğimiz, yüksek kalitede bir yatırım yapmayı düşünüyorduk. La Boutique Hotels tam bu standartlarda butik otel konseptinde oluşturuldu. Toplam 62 odadan meydana geliyor ve sadece yetişkinlere özel konaklama konsepti sunuyor" diye konuştu. Türkiye'nin bir turizm cenneti olduğuna vurgu yapan Gülel, "Politik veya konjonktürel uyuşmazlıklardan dolayı dönem dönem sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama bunlar uzun soluklu sıkıntılar değil. Evet Antalya ilk kez bu kadar agresif bir gerileme yaşadı ama düzelme sinyalleri aldığımız bugünlerde ve gelecekte her şey güzel olacak" şeklinde konuştu.


OTEL KORSAN KOYU'NDA

Antalya'da Korsan Koyu'ndaki otelde tüm odalar 2 kişi kapasiteli. Bebek, çocuk ve 18 yaş altı konuk konaklaması yok. Evcil hayvan da kabul edilmiyor. Oda satışlarının yüzde 50 online, yüzde 30 repeat (sürekli), yüzde 20 gün içi müşteri şeklinde olduğunu belirten Gülel, "La Boutique Hotels servislerinde hiçbir marka reklamı taşıyan materyal kullanmıyor" dedi.



Pınar ÇELİK NACAR/Sabah


Geri Dön