24 / 04 / 2024

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.



Belediye Eşbaşkanı Sabrı Özdemir, Eşbaşkan Yardımcıları idris Ekmen, M. Ali Nasıroğlu ile birlikte mahallelerde asfalt, yol, kaldırım ve parke döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. 


Memur Sen  TOKİ  Petrol, Fatih ve Hilal mahallerinden süren asfalt yama çalışmalarını yerinde inceleyen Eşbaşkan Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesinde bulunan Hamidiler caddesinde süren asfalt serim çalışmalarını denetledi. Hamidiler caddesindeki asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasından sonra Gültepe mahallesinde süren kilit parke taşı döşeme sahasında da incelemelerde bulunan Eşbaşkan Ozdemir ve beraberindekiler buradan İluh mahallesine geçti. Iluh mahallesi 602. Sokakta bulunan ve bir süredir ciddi bir sorun oluşturan metruk evlerin belediye ekipleri tarafından yıkımını izleyen Eşbaşkan Ozdemir, burada yurttaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi. Metruk evlerin yıkımının tamamlanmasının ardından, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yıkılan yerler kilit parke taşı ile döşendi.


Batman Medya


Geri Dön