29 / 03 / 2024

Sabri Sarıoğlu Şişhane'den otel alacak!

Sabri Sarıoğlu Şişhane'den otel alacak!

Galatasaray’ın en çok tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu yeşil sahadan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Ünlü futbolcu otel açmak için kolları sıvadı.



Ga­la­ta­sa­ra­y’­la se­zon so­nu söz­leş­me­si bi­te­cek olan Sa­rı­oğ­lu’nun, ön­ce­ki gün Şiş­ha­ne­’de otel bak­tı­ğı or­ta­ya çık­tı.


KESEYİ AÇTI


Bir­çok fut­bol­cu gi­bi sa­ha­lar­dan ka­zan­dı­ğı­nı ti­ca­re­te ya­tır­ma­ya ka­rar ve­ren Sa­rı­oğ­lu, bu­nun için de ke­se­nin ağ­zı­nı so­nu­na ka­dar aç­tı. Sa­rı­oğ­lu, Şiş­ha­ne­’de sa­tın ala­ca­ğı bi­na­yı res­to­re edip Ote­l’­e dö­nüş­tü­re­cek. Bu­nun için ­de Sa­rı­oğ­lu­’nun ce­bin­den 2.5 Mil­yon Eu­ro ya­ni yak­la­şık 8 mil­yon li­ra­ çı­ka­cak. Önü­müz­de­ki yıl fa­ali­ye­te ge­çi­re­ce­ği ote­lin adı­nın ‘Re­iz Ote­l’ ola­ca­ğı öğ­re­nil­di.


CİHANGİR’İN KRALI


Oyun­cu Ke­nan İmir­za­lı­oğ­lu­ da Ta­lim­ha­ne­’de al­dı­ğı bi­na­yı res­to­re et­tik­ten son­ra Bu­tik otel ola­rak hiz­me­te sok­tu. İmir­za­lı­oğ­lu en son Ci­han­gir'de Ağa Bah­çe So­kak'ta yer alan es­ki bir bi­na­yı sa­tın al­dı. Ya­kı­şık­lı oyun­cu­nun bi­na­yı 1.3 mil­yon TL'ye sa­tın al­dı­ğı id­di­a edi­li­yor.


Sabri’nin bu sezonki kazancı 2,2  milyon euro


Ünal Ay­sal yö­ne­ti­miy­le kad­ro dı­şı ka­lan Sab­ri, Duy­gun Yar­su­va­t’­ın ba­şa gel­me­siy­le af­fe­dil­miş ve sözleşme yap­mış­tı. Ha­zi­ran ayın­da ya­pı­lan söz­leş­mey­le 31 ya­şın­da­ki fut­bol­cu 1.6 mil­yon eu­ro (4.8 mil­yon li­ra) üc­ret ala­cak. Sab­ri, 15 maç oy­nar­sa 300 bin li­ra, 30 maç oy­nar­sa 300 bin li­ra da­ha ka­za­na­cak. Ye­ni maç başı üc­re­ti de 45 bin li­ra­ya çık­mış du­rum­da. Ya­ni Sab­ri ye­ni se­zon­da 30 maç­ta for­ma gi­yer­se ka­zan­cı 6.8 milyon li­ra (2.2 mil­yon eu­ro) ola­cak.


Bugün Gazetesi


Geri Dön