26 / 04 / 2024

Sabri Ülker son yolculuğuna Fatih Camii'nden uğurlanacak!

 Sabri Ülker son yolculuğuna Fatih Camii'nden uğurlanacak!

Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in cenazesi yarın Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek



Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in cenazesi, yarın Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek. 


Yıldız Holding'den yapılan açıklamaya göre, bugün vefat eden Sabri Ülker, son günlere kadar fikirleriyle Ülker Grubu'na yol göstermeye devam etti. Sabri Ülker'in Ahsen Özokur ve Murat Ülker adında iki çocuğu var. 


2000 yılında Ülker Grubu'nun onursal başkanlığını üstlenen Sabri Ülker'den yönetim bayrağını, Holding İcra Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen oğlu Murat Ülker aldı. 


Eşi Güzide Ülker'i 2010 yılında kaybeden Sabri Ülker, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmanın yanı sıra, toplumsal gelişmeye katkıda bulunmak konusunda da öncü rol üstlendi. 


Açıklamaya göre, Sabri Ülker başarısının sırrını şöyle anlatıyordu: 


''Başarının temelinde önce bıkmadan, usanmadan çalışma gelir. İkincisi dürüst çalışma, üçüncüsü ise kaliteli çalışmadır. Üretilen bir malın iyi olması, müşteriye cevap vermesi, yani aldığı paranın karşılığını vermesi gerekir. Dört, tanıtmaya çok önem verilmeli. Bunun üzerinde geniş bir şekilde durmak istiyorum. Reklama ilk günden itibaren önem verdik, şimdi de veriyoruz, daima vereceğiz. 1950'den beri Ülker'in reklamını yapmaktayız. Özellikle, kaliteli bir malın reklamı yapıldığı zaman, elde edilen netice büyük oluyor."


AA


Geri Dön