26 / 04 / 2024

Saf GYO Akasya Acıbadem'de 943 bin liraya!

 Saf GYO Akasya Acıbadem'de 943 bin liraya!

Firma: Saf Gayrimenkul

Proje: Akasya Acıbadem

Akasya Acıbadem, dünya klasmanında Avrupa’yı temsil etmeye hazırlanıyor, Akasya Acıbadem'de fiyatlar 943 bin liradan başlıyor



Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ve mimari ödüllerinden biri olan The European Property Awards 2012 töreninde 5 yıldız alarak “Avrupa’nın en başarılı projesi” seçilen Akasya Acıbadem’in Rezidans etabı, 7 Aralık’ta “Dünyanın En İyisi” olmak için yarışacak. Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop tarafından tasarlanan proje Avrupa, Asya Pasifik, Afrika, Güney Amerika gibi dünyanın 8 ayrı bölgesinden gelen projeler ile aynı platformda yarışacak. 


Geçtiğimiz aylarda Londra’da 18.’si düzenlenen The European Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2012’de Avrupa’yı temsil edilecek proje olarak seçilen Akasya Rezidans Etabı, şimdi de en iyi olmak için 7 Aralık’ta mücadele edecek. 


Akasya Acıbadem projesinin mimarı Mehpare Evrenol yarışma ile ilgili olarak; “Bu projenin Avrupa’yı temsilen dünya klasmanında yarışacak olması bizim için büyük öneme sahip. Akasya Kent etabının çok seçenekte farklı talebi karşılayabilecek bir yapıyla tasarlanması Avrupa’da bize başarıyı getirdi. Şimdi de “Dünyanın En İyisi-World’s Best Winners” olmak için Asya’dan Avrupa’ya, Amerika’dan Orta Doğu’ya kadar 8 ayrı kıtadan gelen projeler ile yarışacağız” dedi. 


 Saf GYO Akasya Acıbadem de 943 bin liraya!


SAF GYO tarafından 182 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulan  Akasya Acıbadem  projesi, New York’un yaşam stilini yansıtacak Central Park’ı, özel rezidans hizmetleri ve yemyeşil doğasının yanında, metroya ve metrobüse direk bağlantı, Boğaziçi köprüsüne 5 km mesafesi ile İstanbul’un kesişim noktasında yer alıyor. 


Akasya Göl ve Akasya Koru etaplarında hayatın başladığı projenin üçüncü etabı olan ve ödül alan Akasya Rezidans, fonksiyonel mimarisi ile dikkat çekiyor. Genel olarak pencerelerin ya hiç açılmadığı ya da yarım açıldığı göktelen projelerinin aksine, Akasya Rezidans’ın camları tamamen açılabiliyor. Rüzgar testleri gerçekleştirilip, projeye hakim rüzgarı doğru yönlendirilerek, camları tamamen açılabilen bir kule dizayn edildi. 


Dinamik bir yaşamı temsil eden Akasya Rezidans, 2013 yılında teslim edilecek. İkonik kütlesel etkiye sahip yapısı ile toplamda 456 üniteden oluşan bu etapta; 199 teraslı rezidans, 198 home-ofis, 35 ticari ofis ve 24 adet penthouse bulunuyor. Sınırlı sayıda rezidansın kaldığı bu etapta, havuz ve bahçe sulamalarında gri suların kullanılması, yağmur sularının değerlendirilmesi, kat bahçelerinin tasarlanması, aydınlatma otomasyonları ile elde ettiği enerji verimliliği sayesinde de Breem sertifikası adayı.


www.ak-asya.com

0216 428 31 32


projeye sor



Geri Dön