27 / 04 / 2024

Saf GYO Akasya Acıbadem'in okul arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı!

Saf GYO Akasya Acıbadem'in okul arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı!

Saf GYO, Akasya Acıbadem'in yanında yer alan 10 bin metrekarelik okul ve arsasını Sinpaş GYO'nun patronu Avni Çelik'in kurucusu olduğu Boğaziçi Vakfı'na devretmek için karar aldı...




Saf GYO, ortaklarından Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Avni Çelik'in kurucusu olduğu Boğaziçi Vakfı'na arsa bağışladı. Akasya Acıbadem'in yanında yer alan ilköğretim okulu ve arsasını Boğaziçi Vakfı'na hibe olarak tapuda devir edecek.


Saf GYO 10 bin metrekarelik arsanın devir kararı için bugün KAP'a açıklama yaptı. Akkök ve Sinpaş'ın ortakları arasında yer aldığı Saf GYO'dan bugün gelen açıklama şu şekilde;


SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almışlardır:



Şirketimizin maliki bulunduğu ve üzerinde okul binası bulunan  İstanbul  İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu mahallesinde kain ve tapunun 74 Pafta, 1341 Ada 62 parselini teşkil eden 10.001,07 m2 alanındaki gayrimenkulümüzü Boğaziçi Vakfı'na hibe suretiyle tapuda devir etmeye karar verilmiştir.


Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Akasya Acıbadem para bastı!


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön