20 / 04 / 2024

Saf GYO değerleme şirketlerini açıkladı!

Saf GYO değerleme şirketlerini açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2016 yılı için anlaştığı gayrimenkul değerleme şirketlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:



"SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu'nca Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III No:48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruşunun Seçimi" başlıklı 35. maddesi uyarınca; 


2016 yılı içerisinde şirketimizin portföyünde bulunan ve değerleme yaptırılması gereken varlıklar için aşağıdaki tabloda belirlenen şirketlerden gayrimenkul değerleme hizmeti alınmasına ve şirket portföyüne 2016 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar içinde "Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş." nin seçilmesine ve kamuya açıklanmasına;


Karar verilmiştir.


Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. 


Değerleme Yapılacak Varlık Adı                                                     Değerleme Şirketi


Mecidiyeköy İş Merkezi Bağımsız Bölümler ..........................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Rozi Fabrika Binası ..............................................................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Akasya Kent Etabı ...............................................................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Akasya Sosyal Tesis .............................................................Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Fecir İş Merkezi.......................................................................Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş."





Geri Dön