20 / 04 / 2024

Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya, Yusuf Akgül, Veysi Kaya, Şevket Ateş tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ekim'de kuruldu.




Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya, Yusuf Akgül, Veysi Kaya, Şevket Ateş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu.


Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü arsa,arazi,bina,konut,ofis,iş yeri,otel,tesis gibi gayrimenkulleri almak satmak,kiralamak ve kiraya vermek, yurt içi ve yurt dışında pazarlama ve aracılık faaliyetlerinde bulunmak. b) Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak,kiraya vermek. c) Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak,konusu ile ilgili  her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek. d) Konusuna giren işlerin gerektirdiği ve amacını gerçekleştirmek için zaruri sair her türlü yan ve yardımcı iş ve faaliyetleri yapmak, konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü krediyi almak ve konusu ile ilgili olarak yurt içinden ve yurt dışından  mümessillik acentelik,muhabirlik üyelik almak ve vermek.Ayrıca faaliyetlerini genişletmek mesleki bilgi akımını sağlamak  ve uluslararası nitelikte hizmet vermek amacıyla gerekli izinleri alarak aynı konuda faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası  mesleki örgüt ve kuruluşlara üye olmak,şubeler açmak. e) Şirketin amacına ulaşabilmesi için gerekli her türlü bilişim ürünleri,bilgisayar,yazılım,makine,cihaz,teçhizat,alet ve yedek parçaları  ve diğer tüm malzemeleri ve bunların bakım onarımlarına ilişkin her türlü emtiayı,taşıt,nakil araçları ve bunların araç ve gereçlerini ve tesisler ile gayrimenkulleri satın almak,satmak,ithal etmek,ihraç etmek,iktisap etmek,kiralamak,satım ve teknik yardım sözleşmeleri yapmak, devir ve ferağ üzerinde irtifak, sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek ve bu sayılanlar üzerinde her nevi  ayni ve şahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak,gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde infaz,tehvit ve parselasyon ile ilgili  her türlü tasarruf ve işlemlerde bulunmak. f) Şirket amacına uygun olarak şirketin ve üçüncü kişilerin borçları ve alacaklarını temin etmek için ipotek,rehin,kefalet ve diğer teminatları almak,vermek. g) İştigal konuları ile ilgili olarak şirketler kurmak,kurulmuş şirketlere ortak olmak,iştirak etmek,aracılık yapmamak kaydıyla bu şirketlerin  hisse senetlerini devir almak.Konusuna giren tüm dallarda yurt içi ve yurt dışında marka,lisans,know-how hakları tescil ettirmek. h) faaliyet konularına giren alanlara ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında fuarlara katılmak,panel,seminer,konferans ve eğitim çalışmaları yapmak, yaptırmak veya başkaları tarafından yapılanlara iştirak etmek.



Geri Dön