28 / 03 / 2024

Saffet Bulut: Bahçelievler İstanbul'un gözde ilçelerinden olacak!

Saffet Bulut: Bahçelievler İstanbul'un gözde ilçelerinden olacak!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, Kentsel yenileme sayesinde Bahçelievler 'in İstanbul'un en gözde ilçelerinden olacağını söyleyen Bulut, bu dönüşümün rantsal olmayacağını ifade etti.



CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, İnsana yatırım olduğunu ve kentsel yenileme çalışmalarının semt ve ülke huzuru açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Kentsel yenileme sayesinde Bahçelievler'in İstanbul'un en gözde ilçelerinden olacağını söyleyen Bulut, bu dönüşümün rantsal olmayacağını ifade etti. 52 yıldır Bahçelievler'de yaşadığım ve bu sayede semt halkının ihtiyaçlarını yakından bildiğini anlatan Saffet Bulut, şu görüşleri dile getirdi: "Bugün Bahçelievler, halkın gereksinimlerini yakından gözlemleyen ve mesleği belediyecilik olan bir belediye başkanına ihtiyaç duyuyor. 

İstanbul genelinde olduğu gibi Bahçelievler'de de yeşil alanlarda bir rantlaşma söz konusu. Ayrıca Bahçelievler'de 24 bin binadan yaklaşık 20 bini ne yazık ki deprem riski altında. Semt huzurunun temelinde, kentsel yenileme yatıyor ve biz bu konuya verdiğimiz öncelik ile semtimize hak ettiği değeri kazandıracağız. Ada bazında yapılacak kentsel yenileme sayesinde, semt sakinleri finansman ve yerleşim planı açısından kayba uğramayacak." CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Bulut, Bahçelievler ilçesinin tüm hak ve nimetlerinden herkesin eşit ölçüde faydalanmasının her belediye bakanı gibi asli görevi olacağını ve bunun için canla başla çalışacağını söyledi. 


Dünya


Geri Dön