29 / 03 / 2024

Safi ile Doğuş Gayrimenkul, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Safi ile Doğuş Gayrimenkul, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi proje odasını gezdirerek Kartal’da hayata geçirilen projeler, TAK Kartal’ın çalışmaları, uygulamada olan Etap-1, Etap-2, riskli alanlar, Ceviz Meydanı, Uğur Mumcu Kent Meydanı ve Kartal’da devam eden deprem-yerinde dönüşüm çalışmaları ve yeni projeleri görselleriyle anlatarak bilgiler verdi.


İnsan odaklı projelere imza atan Başkan Altınok Öz’ü çalışmalarından ve ürettiği projelerden dolayı kutlayan Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi  Erdoğan Dağlı, yapılan çalışmalar için de başarılar diledi. Safi Gayrimenkul ve Doğuş Gayrimenkul yöneticileri Türkiye ve dünyada yaptıkları ve ürettikleri projeler hakkında da Başkan Altınok Öz’e bilgi verdiler.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Safi ve Doğuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Dağlı’ya teşekkür etti. 


Geri Dön