24 / 04 / 2024

Safranbolu'da engelliler için TOKİ konut başvuruları başladı!

Safranbolu'da engelliler için TOKİ konut başvuruları başladı!

Safranbolu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Yazıköy'e yapılan 506 konut için kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılırken, kurada çıkan fakat sözleşmeye imzalamaya gelmeyen vatandaşlardan arta kalan daireler engelli vatandaşlara tahsis ediliyor.



Safranbolu Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile Yazıköy'e yapılan 506 konut için kura çekimi geçtiğimiz haftalarda yapılırken, kurada çıkan fakat sözleşmeye imzalamaya gelmeyen vatandaşlardan arta kalan daireler engelli vatandaşlara tahsis ediliyor. 


Gerekli duyuru Safranbolu Belediyesi tarafından yapılırken, boşta kalan 46 daire için engelli müracaatları alınmaya başladı. 27 Şubat'ta son bulacak başvurular için şimdi ye kadar 80 engelli vatandaşın başvuru yaptığı belirtilirken, başvurularda alt gelir gurubunda aranan şartların yanı sıra yüzde 40 ve üzeri engelli raporu isteniyor. 


Müracaatlar bittikten sonra yeniden TOKİ tarafından belirlenecek bir tarihte kura çekimi yapılacak. Müracaat sırasında engellilerden 1000 TL alınırken, kura çekimi sonrasında 4 bin TL ödeme yapacaklar. 


Karabük Postası


Geri Dön