29 / 03 / 2024

Sağlam GYO ile Saf Gayrimenkul güçlerini birleştirdi!

Sağlam GYO ile Saf Gayrimenkul güçlerini birleştirdi!

Yıldız Holdingin gayrimenkul şirketi Sağlam GYO ile Saf Gayrimenkul güçlerini birleştirdi. Birleşme dahilinde Saf Gayrimenkul de halka açılmış olacak, yeni şirket üç büyük grubun gücünü yatırımcılara sunuyor olacak



Saf Gayrimenkul, Sağlam GYO ile birleşerek halka açılıyor. Üç büyük ortak; Yıldız Holding, SİNPAŞ ve Akkök Grubunun gücünü İstanbul Anadolu yakasının prestij projesi Akasya ile hayata geçiren SAF, Sağlam GYO ile birleşerek şirket hayatına SAF GYO adı ile devam edecek.  Birleşmeden sonra SAF GYO, Türkiyenin ilk beş GYOsundan biri olarak konumlanarak, yatırımcısına güçlü mali yapısı ile yüksek kazançlı bir portföy sunacak.

Acıbademde 182 dönüm arazide yapılan Akasya projesinin devamı niteliğindeki alışveriş merkezi, SAF GYOnun ilk projesi olacak. İstanbul Anadolu yakasının en büyük alışveriş merkezi olacak olan proje ile birlikte SAF GYO, kuvvetli sermaye yapısı paralelinde metropol bölgelerinde yenilikçi ticari ve konut ağırlıklı karma projelerle yatırımlarına devam edecek.

Yıldız Holding Ambalaj, Bilişim, Gayrimenkul Grup Başkan Yardımcısı Ahmet Özokur Bir çok gayrimenkul şirketi için şehir içinde prestijli ve yüksek getirili projeler geliştirmek oldukça güç. Sağlam GYO ile SAF Gayrimenkul birleşmesi ile oluşacak ortaklığın sermaye gücü ve ortakların engin tecrübesi, bu bölgelerde proje geliştirecek kaldıraçlara sahip olacak diyerek birleşmenin önemini belirtti.


Geri Dön