18 / 04 / 2024

Sağlam Yapı'nın acı günü! Ramazan Duygu vefat etti!

Sağlam Yapı'nın acı günü! Ramazan Duygu vefat etti!

Sağlam Yapı'nın acı günü. Ramazan Duygu vefat etti. Antalya'da defnedilen Ramazan Duygu için Sağlam Yapı Denetim Limited şžirketi ölüm ilanı yayımlattı...



Antalya'da defnedilen Ramazan Duygu için Sağlam Yapı Denetim Limited şžirketi ölüm ilanı yayımlattı.

Sağlam Yapı hakkında;

şžirketi yapıda can ve mal güvenliğini sağlamak, kaynak israfına sebep olan plansız, kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önlemek, çağdaş norm ve standartlarda yapı üretmek ve bunun için yapı denetimi sağlamak amacıyla kuruldur.

SAĞLAM YAPI DENETİM LTD.şžTİ.   tüm işlerde deneyimli denetçi mimar ve mühendislerle, kanunun belirlediği ölçülerde özenle seçilen denetçilerle hizmet vermekte.

Ayrıca firmada görev alan tüm mühendis, yardımcı kontrol elemanlarına meslek dallarıyla ilgili, iletişimle ve teknolojinin sunduğu yeniliklerle ilgili uzman kişiler eşliğinde eğitim seminerleri düzenlemekte.

ISO 9001 –2008 TÜV SÜD sahibi olan SAĞLAM YAPI DENETİM LTD.şžTİ. Olarak, Yapı Denetim alanında tüm yeniliklere profesyonelce yaklaşımıla, yaptığı başarılı ve seçkin çalışmalarla bugüne kadar kazandığı güveni, başarıyı, kendini aşarak devam ettireceğine inanıyor.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön