28 / 03 / 2024

Sağlık Bakanlığı Manisa'da hastane yaptıracak!

Sağlık Bakanlığı Manisa'da hastane yaptıracak!

T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi işi için ön yeterlilik değerlendirilmesi yapılacak



Manisa'da yapılacak proje 400 yataklı bir Eğitim araştırma Hastanesini kapsıyor. Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi işi Ön Yeterlilik değerlendirmesine ilişkin yüklenicinin projenin finansmanı, uygulama projesi, tasarımını, inşaatını, medikal cihazları, diğer ekipmanlarının tesis için gerekli mefruşatı sağlanacak. Ayrıca tesislerin bakım ve onarımı, görüntüleme, labratuar ve diğer tıbbi destek hizmetlerinin sunumunu, sağlık hizmetleriyle uyumlu ve Bakanlık onayını alacak ticari alanların yapım ve işletilmesini de üstlenecek.

Ön yeterlilik başvuruları 3 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00'e kadar İdare'nin T.C Sağlık Bakanlığı Ek Binası Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:102 Kat: 2 Balgat  Ankara  adresine elden teslim edilmeli veya posta yoluyla gönderilmeli..


Geri Dön