23 / 04 / 2024

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü 50 öğrenciyi ödüllendirdi

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü 50 öğrenciyi ödüllendirdi

Şah Inn Paradıse Tatil Köyü, Antalya Kumluca'da başarılı 50 Öğrenciyi otelinde tatil ile ödüllendirdi



SAH INN PARADISE TATİL KÖYÜ BASARILI
 50 OGRENCİYİ ODULLENDİRDİ
 
Kumluca Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şah Inn Paradise Tatil Kötü iş birliğinde gerçekleştirilen proje, 'Eğitimde ödül yolu ile başarıyı artırmak' amacıyla Kumluca'da faaliyet gösteren 18 ilköğretim okulundan 50 başarılı öğrenci 5 yıldızlı otelde tatilin keyfini çıkardı.
 
Şah Inn Paradise Tatil Köyü Geneşl Müdürü Yusuf Yücel, “Otel olarak, alternatif turizme önem veriyoruz. Yıllarca Anadolu insanı, kendi ülkesinin güzelliklerinden faydalanamadı. Bizde bu meseleyi çözmek için alternatif tatil sunuyoruz. Bu tatili geniş kitlelere tanıtmak için Kumluca'da okullardaki başarılı öğrencilerimize tatil imkanı sağladık" dedi. Ramazan ayında tüm oteller kapalıyken Şah Inn Paradise'in yüzde 100 dolu olduğunu vurgulayan Yusuf Yücel, Türkiye'nin artık alternatif tatilde iyi bir seviyeye geldiğini ancak tanıtımda eksikliğin olduğunu, tanıtım yapılırsa yabancı ülkelerden de turistlerin akın edeceğini belirtti.
                                                              
Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Kumluca İlçe Kaymakamı Salih Işık ve Şah Inn Paradise Tatil Kötü Genel Müdürü Yusuf Yücel öğrencilerle birlikte oteli gezdi.  Kumluca İlçe Kaymakamı Salih Işık eğitime ve öğrencilere verdiği desteklerinden ötürü Şah Inn Paradise Tatil Köyü Genel Müdürü Yusuf Yücel'e teşekkür etti. Otel gezisinden sonra animasyon gösterilerine katılan öğrenciler, plaj voleybolu, masa tenisi oynayıp, sema gösterisi izledi.


Geri Dön