20 / 04 / 2024

şžahan Gökbakar, Astoria Residence'dan ev aldı!

şžahan Gökbakar, Astoria Residence'dan ev aldı!

Sinan çetin, Sezen Aksu, Tarkan ve İbrahim Tatlıses gibi ünlülerin ardından Recep İvedik tiplemesi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan şžahan Gökbakar da, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Gökbakar Astoria Residence 'dan 1.4 milyon liraya ev aldı



Recep İvedik tiplemesiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan komedyen şžahan Gökbakar, Astoria Residence 'dan 1.4 milyon liraya ev satın aldı.

Ünlüler, ne olursa olsun her dönem yatırımlarını gayrimenkule yapmaya devam ediyor. Sinan çetin, Sezen Aksu, Tarkan ve İbrahim Tatlıses gibi ünlülerin ardından Recep İvedik tiplemesi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan şžahan Gökbakar da, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Lüks arabalara olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü komedyenin, geçtiğimiz gün Astoria Residence 'dan ev baktığı ortaya çıktı. Beğendiği evin değerinin ise 1 milyon 400 bin lira olduğu öğrenildi. Astoria 'da ev sahibi olmak isteyen ünlü komedyen bunun için de kesenin ağzını açtığı belirtiliyor. şžahan Gökbakar, Astoria 'daki rezidans evi çok beğenmiş ve ön anlaşmayı da yapmış. şžahan Gökbakar 'ın önümüzdeki günlerde parayı ödeyip evi satın alacağı ve en kısa zamanda da buraya taşınacağı ifade ediliyor.

Tarihi villalara yatırım yapmıştı

Gösterime girdiği ilk üç günde 10.5 milyon lira hasılat yapan ve Rumelihisarı 'nda triplex bir villada oturan Recep İvedik serilerinin başrol oyuncusu şžahan Gökbakar 'ın, aynı semtte 4 villa daha aldığı iddia edilmişti. Tadilat gereken 4 villaya 5 milyon dolar ödeyen komedyenin, restorasyon sonrası villalardan her birini 2.5 milyon dolara satabileceği konuşulmuştu. şžahan Gökbakar, 33.5 milyon TL hasılat yapan ‘Recep İvedik 2 'den kazandığı parayla da Galata 'dan deniz manzaralı bir daire, Londra 'da 2 daire ve Porsche 911 Turbo marka otomobil almıştı. Gökbakar ve yapımcı şirket, serinin ilk filmden ise 30 milyon lira hasılat elde etmişti.

Recep İvedik 4 'e askerlik engeli

Recep İvedik 'in yaratıcısı olan şžahan Gökbakar, önceki akşam da Bebek 'te görüntülendi. Recep İvedik 4 'ün çalışmalarına devam ettiğini söyleyen şžahan Gökbakar, “Bu sıralar sadece Recep İvedik 4 filmine odaklandım. Kardeşim Togan şu an askerde. Kendisi askerden döner dönmez   film çalışmalarımızı tamamlayacağız. ” diye konuştu. Bu arada Gökbakar, dökülen saçları ve üstünden çıkarmadığı eşofmanıyla da dikkat çekti.
Star


Geri Dön