28 / 03 / 2024

Sahibinden satılık yalı Ahmet Bayer’in çıktı!

Sahibinden satılık yalı Ahmet Bayer’in çıktı!

Ünlü işadamı Ahmet Bayer, Emirgan Boyacıköy’deki yalısını gazete ilanıyla satışa çıkardı. Bayer, 19 milyon dolar satış bedeli istenen yalı için herhangi bir gayrimenkul ofisiyle anlaşmadı.



Ünlü işadamı Ahmet Bayer, Emirgan Boyacıköy’deki yalısını gazete ilanıyla satışa çıkardı. 19 milyon dolar satış bedeli istenen yalı için herhangi bir gayrimenkul ofisiyle anlaşmayan Bayer, yalıyı şirketinin genel müdürü aracılığıyla satıyor. Verilen ilanda, ‘sahibinden direkt satılıktır, aracı kabul etmeyecektir’ ifadesi yer alıyor.


Satışa çıkartılan yalı, 2008 yapımı, iskanlı bina olma özelliğini taşıyor. Tam olarak yalı görünümüne sahip olmayan bina perde beton olarak inşa edilmiş.

‘Yol yalısı’ olarak tanımlanan yalının bir cephesi sahil hattına bakıyor. Diğer cephelerden Boğaz ve köprü manzarası da olan yalı 1100 metrekare net kapalı alana sahip. 5 katlı ve asansörlü olan binada 255 metrekare yüzölçümlü teras, 100 metrekarelik garaj ve 60 metrekarelik 3 balkon yer alıyor.


7 yatak odası


İlanda, yalı taşınmazlarıyla ilgili bilgilere yer veriliyor. Buna göre, binada 3 salon, 7 yatak odası, 100 metrekarelik master bedroom, güvenlik kamera sistemleri, 5 kanal müzik yayını, akıllı ev otomasyon sistemi, kapalı ve açık yüzme havuzu, 255 metrekare panoramik manzaralı balkon, ana mutfak ve 2 kitchenette yer alıyor. Ayrıca sauna ve buhar odasının yerinin de hazır olduğu belirtiliyor.

Yalıda personel için de bir ‘bölüm’ bulunuyor. Bu bölümde ise 3 yatak odası, 3 banyo ve oturma odası, 3 arabalık da garaj bulunuyor.


Mankenin ölümüyle gündeme gelmişti


Ahmet Bayer’in adı gündeme çeşitli olaylarla geldi. Sahibi olduğu Club Flipper’ın sorunlu işleyişinden, ortaklığı olan turizm yatırımlarına kadar çeşitli iddialar ortaya atıldı. 2006 yılında dalış yaptığı sırada vurgun yiyerek felç oldu. Bayer, son olarak Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Beldesi’nde villasının balkonundan düşüp ölen, 2003 yılı Miss Model Of The World (Mankenler Kraliçesi) Aslı Baş’ın ‘şüpheli ölümüyle’ gündeme geldi. Bayer ve oğulları mankenin intihar ettiğini öne sürerken, birkaç bilirkişi raporunda, ‘mankenin balkondan atıldığı’ tespiti yapıldı.



Duygu Erdoğan / Milliyet




Geri Dön