18 / 04 / 2024

Sahibinden.com'un mobil uygulamalarına 2 büyük ödül!

Sahibinden.com'un mobil uygulamalarına 2 büyük ödül!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “ E-ticaret” ve “Emlak ” kategorilerindeki mobil uygulamaları “ Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları ” araştırmasında birincilik elde etti...



sahibinden.com, “Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları” anketinde “E-ticaret” ve “Emlak” kategorilerinde birinci seçildi. 

 

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “E-ticaret” ve “Emlak” kategorilerindeki mobil uygulamaları “Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları” araştırmasında birincilik elde etti. Digital Age Dergisi ve Mobil Pazarlama Derneği MMA Türkiye tarafından yürütülen araştırmada sahibinden.com’un akıllı telefon ve tabletler için geliştirdiği mobil uygulamalar kendi kategorilerinde en başarılı örnekler olarak gösterildi.



sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, Digital Age Dergisi ve mobil pazarlama alanındaki en yetkin kurumlardan biri olan MMA Türkiye’nin değerlendirmesinde elde ettikleri birinciliklerin kendilerini gururlandırdığını söyledi. sahibinden.com’u her ay 28 milyon tekil ziyaretçinin kullandığını hatırlatan Göncü, “Bu sene içinde yenilenen mobil uygulamalarımız da tıpkı internet sitemiz gibi Türkiye’nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alıyor. Aylık aktif kullanıcı sayılarımız Android’de 1,34 milyon ve iOS’te 896 bine ulaştı. Yakın gelecekte hemen her şeyin mobil tarafta daha fazla talep edileceğine inanıyor, çalışmalarımızı da buna göre planlıyoruz. Bundan sonra da mobilde yenilikçi ve kullanıcı dostu uygulamalarımızla öncülüğümüzü sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.


Geri Dön