29 / 03 / 2024

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri Önal, Eyup Yıldırım, Nazim Kılıç, Zafer Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Sahil Butik Hotel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.   c.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  e. Kamu kurumlarından otel, motel, çay bahçesi, cafe, düğün salonu kiralar, çalıştırabilir ve devredebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön