19 / 04 / 2024

Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları!

Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları!

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları için haberimizden yararlanabilirsiniz....



Alt Gelir Grubu için Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı'nda inşa edilen Mavikent Konutları'nın kura çekilişi 28 Nisan'da gerçekleşti. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizden ulaşabilirsiniz.


Toplam 1,260 adet daireden meydana gelen Şahinbey Mavikent Konutları'nda daireler 2+1 olarak tasarlandı. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları haberimizin içerisinde yer alıyor. 


Toplam 10 bin 215 başvurunun yapıldığı Gaziantep Mavikent Konutları'nda fiyatları 60 bin TL'den başlayıp, 65 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projenin Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleşen kura çekilişine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin katıldı.


12 bin TL peşinatla 120 aya kadar vadelendirme yapılan Mavikent Konutları Gaziantep'te teslimler 2014 yılının Ocak ayında gerçekleşecek. Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları kura sonuçları için Şahinbey Belediye'sinin internet sitesine girip T.C Kimlik Numarası ile sorgulama yapabilirsiniz.


Telefon: 0342 232 11 11

Web Adresi: www.sahinbey.bel.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön